Call of Duty: Modern Warfare III - mit vihetünk át a Modern Warfare II-ből?

  • Írta: szlav
  • 2023. augusztus 10.
  • Hír
Link másolása
A Sledgehammer Games a tavalyi Call of Duty csontjaira építette az idén megjelenő epizódot. Ennek előnye, hogy a feloldott vagy megvásárolt tartalmaink javát továbbvihetjük majd az új játékba is.

A Call of Duty: Modern Warfare II és a Warzone 2.0 játékosai már lassan egy teljes éve gyűjtögetik a fegyvereket, operátorokat, blueprinteket és egyéb kozmetikai jóságokat kedvenc katonai lövöldéjükben, idén pedig a franchise életében először nem kell majd lemondanunk ezekről az új Call of Duty-epizód indulásával. Habár a Call of Duty: Modern Warfare III a szóbeszéd szerint egy jókora expanziónak indult, a Sledgehammer Games és az Activision végül úgy döntöttek, hogy teljes értékű új címként adják ki azt. Ennek ellenére a két epizód közti szoros kapcsolat töretlennek látszik.

A lövölde készítői egy kiadós blogposztban meséltek az úgynevezett "Carry Forward" funkcióról, melynek a lényege gyakorlatilag az, hogy a profilunkon feloldott digitális javak döntő többségét magunkkal vihetjük majd az idén ősszel érkező új játékba is. Néhány kisebb kivétel ugyan akad majd, hiszen például nem mindegyik MWII-es jármű lesz elérhető az MWIII-ban, így azok festései is "elvesznek" majd, a rendszer azonban magába foglalja majd gyakorlatilag a Modern Warfare II összes fegyverét, operátorát, a blueprinteket, Calling Cardokat, festéseket, kiegészítőket... gyakorlatilag minden kozmetikai elemet.

A legnagyobb kérdés ezek után csupán az, hogy a 2022-es epizód multiplayeres térképei is átköltöznek-e a 2023-as felvonásba? A fent említett Carry Forward gondoskodik majd róla, hogy a Modern Warfare III minden idők legnagyobb Call of Duty-fegyverarzenáljával startoljon majd el - ha a tartalomhoz hozzácsapódnak majd az elmúlt év pályái is, akkor pedig ezen a fronton is rekorddöntő lehet a játék.

A további részletekre azonban még várnunk kell egy keveset. Szerencsére a november 10-én érkező játék a megjelenése előtt kap majd még bőven bemutatót - legközelebb augusztus 17-én számíthatunk új látnivalókra, hiszen ekkorra datálták a játék "hivatalos" leleplezését. Addig is, csekkoljátok le a tegnapi előzetest, amelyben a játék főgonosza és egy ismerős helyszín is beköszönt.

1.
1.
crytek
Ubisoft ezt a Far Cryok esetében kb teljes játékkal csinálja némileg átskinezve :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...