Bemutatkozott a Street Fighter 6 legújabb karaktere

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. augusztus 31.
  • Letöltés
Link másolása
A Capcom korábban már adott egy kis ízelítőt a most bemutatott karakterből, de végre hivatalosan is leleplezte a méreggel harcoló kígyó-nőt. A.K.I. mérgező karmai szeptembertől lesznek elérhetőek.

A világ egyik legnépszerűbb verekedős videójátéka, amit a Capcom fejleszt és ad ki, ezúttal megosztotta a nagyközönséggel a legújabb karakterét. A Street Fighter 6 legfrissebb harcosa egy méreggel gyilkoló, félelmetes femme fatale, akivel a leghamarabb 2023. szeptember 27-én indulhatsz harcba. Az eredeti videójáték ugyan már június 2-án debütált, a fejlesztők szorgalmasan bővítgetik azt. 

A hölgyemény neve nem más, mint A.K.I. a Street Fighter 5 gonosztevőjének, F.A.N.G.-nek a tanítványa, aki egy kínai kenpo és shequan harcművész. Arra specializálódott, hogy méreggel bevont körmeivel az ellenfél létfontosságú pontjait célozza meg. És hogy hogyan is néz ki akció közben? Kukkantsatok bele a frissen nyilvánosságra hozott előzetesbe! 

A Deluxe és Ultimate Edition tulajdonosai, illetve a Year 1 Character Pass vagy az Ultimate Pass vásárlói automatikusan hozzájutnak majd a karakterhez, amikor ősszel megjelenik. 

2.
2.
Doomsayer
Nem vagyok Street Fighter-es, de ez a karakter mega jól néz ki (dizájn szempontjából).
1.
1.
Nothing
A Mortal megkapta Rambo-t, Schwarzit meg a Robotzsarut, az SF fanoknak meg csak egy Lady Gaga jut? XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...