TGS 2023: Íme, a Square Enix műsora

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 1.
  • Rendezvény
Link másolása
Ahogy nemrég a Bandai Namco felhozatala is nyilvánosságra került, úgy most a Square Enix is bejelentette, hogy mire számíthatunk tőlük az idei Tokyo Games Show alkalmából.

Mint tudjuk, szeptember 21-től 24-ig fog tartani idén a TGS. Ne is húzzuk tovább a szót, íme a Square lineupja.

  • Szeptember 21. – A népszerű PowerWash Simulator fog egy speciális show-t kapni a legújabb információkkal.
  • Szeptember 22. – Ezen a napon játék bejelentés vagy új információ ugyan nem lesz, de a cég rajongói azért nem fognak csalódni. Aki követi a Square játékait az tudja, hogy híresek a zenéjikről, ezért is lehet örömhír, hogy lesz egy csak ezekre fókuszáló program is. Továbbá a nyugaton annyira nem ismert, de japánban annál inkább Eiko Kano’s Critikano Hit legújabb speciális epizódja is le lesz vetítve, melyben a címszereplő és társai különféle játékokat próbálnak ki.
  • Szeptember 23. – A SaGa sorozaté lesz a főszerep, leginkább a legújabb részekről, a Romancing SaGa Re;univerSe-ről és az Imperial SaGa-ról lesz szó. A játékok telefonokra érkeznek, pontosabban IOS-re és Androidra. A Fall PC Game Festival is ezen a napon fedi fel, hogy mire számíthatunk.
  • Szeptember 24. – Nincs mese, az utolsó napra hagyták a legtöbb játékukat. Az Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai speciális bejelentő színpadján nyitják a műsort. Ezután a Dragon Quest Monsters: The Dark Prince fogja elvenni a rivaldafényt új információkkal és feltehetőleg gameplay-el. FOAMSTARS buli is lesz, melyben játékmenet-videót kapunk és eddig még nem hallott információkat. Végül, de nem utolsó sorban a Final Fantasy XIV legújabb frissítéséről, a Growing Light-ról lesz szó.

 

 

Egyelőre nem tűnik egy kifejezetten erős felhozatalnak, de okozhat pár meglepetést azért a műsor. Ha érdekel titeket a Bandai Namco műsora, akkor itt megtekinthetitek.

1.
1.
north
Na vajon mi lett a Dragon Quest III HD-2D REMAKE-el? És a XII-vel? Nagy kuss van róla a bejelentés óta, pedig szerintem ideje lenne, hogy mutassanak belőle valamit!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...