Magyar tankok gördülnek a War Thunder csataterére

  • Írta: szlav
  • 2023. szeptember 1.
  • Letöltés
Link másolása
A Sons of Attila névre keresztelt frissítés nem mindennapi újdonságokat hoz a War Thunder magyar rajongóinak. A második világháborús éra és a modernkor is kap egy-egy hazai páncélost.

A War Thunder légi, földi és vízi csatái továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek, ezt pedig nem utolsó sorban annak köszönheti a Gaijin Entertainment, hogy az online háborús játék szüntelenül kapja az újabb és újabb frissítéseit. A következő update nekünk, magyar játékosoknak különösen izgalmas lesz, ugyanis két újonnan érkező magyar páncélossal gördülhetünk majd ki a tankcsaták mezejére.

Habár önálló nemzetként Magyarország nem képviselteti magát a játékban (Olaszország fejlesztési fájához csatlakoznak az új páncélosok), így is örömmel üdvözölhetjük a 39.M Csaba harckocsit és a Lynx KF41 gyalogsági harcjárművet. A kisebb és fürgébb Csabát a fejlesztési fa első fokain, a második világháborús járművek közt találjuk majd, míg a frissen szolgálatba állt Lynx értelemszerűen a modern tankok közt kapott helyet.


A Sons of Attila frissítés egyébként a Gaijin közleménye szerint több tucat új járművet (tankot, repülőt és hajót egyaránt) tartogat majd, ám az update pontos részleteiről, illetve annak várható megjelenési dátumáról egyelőre nem kaptunk bővebb információt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...