Kilép az early accessből a Dune: Spice Wars

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 6.
  • Megjelenés
Link másolása
Két hét múlva jelenik majd meg a teljes verzió a Shiro Games 4X-RTS hibridjéből, ezzel együtt pedig bekerül a játékba egy hatodik nemesi ház saját frakcióval.

A tavaly áprilisban early access formában megjelenő játékról anno mi is beszámoltunk, és egy alapvetően kellemes, még ha nem is hibátlan és túlzottan mély kikapcsolódásnak bizonyult a Dűne világának rajongói számára. Az is mellette szól, hogy a PC Game Pass kínálatában is elérhető egy ideje preview formájában.

Szeptember 14-től pedig már elérhető lesz a játék 1.0-s verziója a Steamen és a természetesen a Game Passben is. Bekerül a játékba az Ecaz ház mint hatodik játszható frakció. A post alatti GYIK-szekció több fontos dologra is kitér, mint a megjelenés utáni árra (35 euró), a lehetséges platformokra (egyelőre csak PC-n jelenik meg a játék, hivatalos Steam Deck támogatás nélkül), vagy a Westwood féle Dűne-játékban megismert Ordos ház lehetséges megjelenésére. Sajnos ez utóbbira ne számítsunk, mivel az Ordos egy eredeti eleme volt a klasszikus játékoknak, így pedig a Westwood és annak utódjának szellemi tulajdonát képezi.

1.
1.
Duka Zoltán
Jövőhét csütörtökön van 14-dike XDXD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...