Már megvásárolható az új Monopoly társas, melyben Ríviai Geralt kapja a főszerepet

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Ki gondolta volna, hogy a CDPR nagysikerű játéka és annak sorozatadaptációja akkora visszhangot kelt, hogy még a Hasbro sem tudott ellenállni. Íme a Monopoly: The Witcher.

Jól látjátok, ezúttal nem egy könyvvel, – habár a híresztelések szerint Andrej Sapkowksi már dolgozik a folytatáson - vagy sorozattal, vagy épp videójátékkal jelentkezik a Vaják világa, hanem társasjáték formájában. Nem akármilyen társasról van szó, a családi programok és baráti esték legnagyobb ellensége, a Monopoly kapott The Witcher tematikájú ráncfelvarrást.

A The Op és a Hasbro együttműködésének hála szörnymágnások lehetünk – kihagyott ziccernek érzem az ingatlanok hiányát, ki ne akarna novigradi bordélyházakkal üzletelni?! A szabályok ugyanazok, mint a többi Monopoly játékban, de a minifigurák más küllemet; a szerencse-, illetve meglepetéskártyák pedig más nevet kaptak. Míg a bábuk a könyv- és játéksorozatból jól ismert ereklyékként díszelegnek – igen, van tetőn ragadt Keszeg is -, addig a szerencsekártyák Law of Surprise néven, a meglepetéskártyák pedig Bounty néven kerültek adaptálásra.

A The Op oldalán megvásárolható a játék, "majdnem kerek" 44,99 dollárért. Arról nincs hír, hogy a magyarországi megjelenés tervben van-e, de reménykedni mindig lehet.

2.
2.
Ghabor76
A mai világban próbálják ezt a "Pure szerencse" faktort kiszűrni amiről beszélsz, hogy csak dobunk a kockával és utána lesz valami. Tudom ajánlani, hogy néz körül kicsit a társasjátékok világában, erre rengeteg lehetőséged van (Youtube - Mit játszunk blog, Facebook csoportok) Biztos találsz magadnak sokkal jobb társasokat, amiben nem a szerencse faktor a mérvadó ;)
1.
1.
Shao Kahn
Nem is emlékszem mikor társasjátékoztam utoljára. De azt tudom hogy megvolt nekem a közönséges monopoly, és sosem tudtam a végére érni, nem értettem a szabályait. Ez a Witcher társasjáték is elég bonyolultnak tűnik. Hiányoznak nekem a közönséges "dobj a kockával, lépj és juss el előbb a célvonalig" társasjátékok. Egyáltalán ma még léteznek olyanok?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...