Hatalmas frissítés csomaggal bővül a Forza Horizon 5

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. szeptember 10.
  • Videó
Link másolása
A Forza Horizon 5 az EventLab 2.0-n keresztül egy vadiúj tartalomkészítő frissítést kap, ami még több funkciót biztosít majd a játékosoknak. De ez nem minden, számtalan más újdonság is érkezik.

Bár a Forza Motorsport már éppen bedriftel a sarkon, hogy 2023. októberében megérkezzen a játékosok otthonaiba, azért a Turn 10 testvércsapata, a Playground Games a Forza Horizon 5 videójátékot sem hagyja feledésbe merülni! Lerántották a leplet a hamarosan érkező, gigászi frissítés-pakkról, amiben számtalan újdonságot üdvözölhetnek majd a játékosok. Az update legnagyobb húzása az EventLab 2.0 lesz, amivel a játékosok még több funkciót és lehetőséget kapnak ahhoz, hogy elkészítsék a saját játszóterüket. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztők létrehozták az EventLab Islandet, ami egy 2 km x 2 km-es sík betonlap az óceán közepén. A célja pedig nem más, mint hogy a játékosok bármilyen kreatív pályát létrehozhassanak maguknak rajta. Bármit, amit csak el tudnak képzelni. Nézzetek bele a saját szemeitekkel! 

Ez a sziget azonban nem az egyedüli újdonság; természetesen az új modellek, az új kellékek és az eddig még nem tapasztalt élmények is színesítik a frissítést. Ezekről ide kattintva tudtok részletesebben tájékozódni! A Horizon Creatives névre hallgató pakk pár napon belül, azaz szeptember 14-én lesz elérhető a Forza Horizon 5 játékosainak PC-n és Xbox One, Xbox Series X/S konzolokon. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...