Per alatt az Epic Games

  • Írta: rility
  • 2007. július 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Xbox 360-ra készülő Too Human fejlesztői gárdája, a Silicon Knights beperelt az Unreal Engine 3 alkotóit, az Epic Games-t.
Az Xbox 360-ra készülő Too Human fejlesztői gárdája a Silicon Knights, beperelt az Unreal Engine 3 alkotóit, az Epic Games-t.

A pereskedés oka egyszerű: az Epic ígérete szerint a fejlesztő gárda 2006 márciusában kapta volna meg az új engine-t, ehelyett viszont 2006 novemberében jutottak csak hozzá, ezzel nagy pénzkiesést okozva a Silicon-nak. A Too Human alkotóinak ennyi nem elég, hiszen Danis Dyack állítása szerint az Epic Games a lincenszekből hozzájuk jutó pénzt nem a motor fejlesztésére, tökéletesre faragására hasznosította, hanem saját játékuk/játékaik elkészítésére költötte.
A jelenlegi felállás szerint az új játék készítői lemondanak az Unreal Engine 3 technológiáról és egy teljesen új motorral próbálnak meg érvényesülni a nagyközönség előtt. Várjuk a folytatást!
8.
8.
wolfkinger
Kapják be a Too Human alkotói.
7.
7.
Obi1
"Az Xbox 360-ra készülő Too Human fejlesztői gárdája a Silicon Knights, beperelt az Unreal Engine 3 alkotóit, az Epic Games-t."



Ez se épp magyaros..:)
6.
6.
rility
Úgy látom Guppi vált az ügyeletes helyesírás és gyorsgépelés ellenőrévé...:) Azért köszi, hogy szóltál, észre se vettem:)
4.
4.
Guppi
"A Too Humen alkotóinak ennyi nem"
2.
2.
huszti
ebből semmi jó nem fog kisülni.... de jó, hogy ez msot jutott eszükbe...
1.
1.
Domasi
mi???????????????????????????????????????????????????????????????????????
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...