Cyberpunk 2077 - trailercunami a Night City Wire livestreamjéről

  • Írta: szlav
  • 2023. szeptember 14.
  • Videó
Link másolása
Már a küszöbön van a Cyberpunk 2077 2.0 és a Phantom Liberty megjelenése, így a CD Projekt RED most egy kiadós közvetítéssel, benne pedig rengeteg friss látnivalóval örvendeztette Night City lakóit.

Ma délután egy közel 40 perces élő közvetítést tartott a CDPR csapata (a teljes visszajátszásért erre tessék), az pedig nem is kérdés, hogy bőven volt mit mutatniuk a lengyeleknek. A fő attrakció természetesen a Cyberpunk 2077 expanziója, a Phantom Liberty volt, amely egy elképesztően látványos cinematic előzetessel robbant be. Nem is húzzuk tovább a szót:

Az előre renderelt jóság elsősorban Idris Elba karakterére fókuszált, de a kulisszák mögül érkező felvételeknek hála élőben is láthatjuk a színészt. Elba egy új karaktert, Solomon Reedet alakítja a DLC-ben, az egykori titkosügynöknek pedig bőven lesz elintéznivalója Night Cityben.

Habár a Phantom Liberty csak szeptember 26-án érkezik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re, az újdonságok egy részébe már öt nappal korábban, szeptember 21-én belekóstolhatunk. Ekkor élesedik ugyanis a Cyberpunk 2077 2.0-ás sorszámú nagy frissítése, amely alaposan átdolgozza az alapjáték számos rendszerét.

A legnagyobb átalakítás a képességfákat érinti. Rengeteg újdonság és korábbról ismert, de alaposan átgyúrt skill kerül az új rendszerbe. Ezt demonstrálja a következő három előzetes is, amely három drasztikusan eltérő buildet, mutat be testközelből.

1.
1.
hedzsooo
Eleg brutal. Mondjuk ez az ev is maga. Miert most, szinte egyszerre kellett kijonni BG3-nak, Starfieldnek, aztan meg ennek is??? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...