Már elérhető a Mortal Kombat 1 legelső frissítése

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. szeptember 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A NetherRealm elindította a Mortal Kombat 1 day-one javítócsomagját, amiben a szokásos általános hibajavítások mellett a sztori és a harc közben használt fogások is kibővültek.

A Mortal Kombat 1 2023. szeptember 19-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5, Xbox Series X/S és Nintendo Switch konzolokra, de a korai hozzáférés már elérhető azok számára, akik előrendelték a különleges kiadásokat. Ezért a NetherRealms már a mai naptól elérhetővé tette a játék day-one javítócsomagját, amiben számos izgalmas újdonság is felüti a fejét. Az általános javítások mellett a fejlesztőcsapat újdonságokkal látta el a teljes sztorikampányt, az online játékot, a karaktereket és a játék oktatóprogramját is. 

A NetherRealm emellett akadálymentesített funkciókat is csatol a Mortal Kombat 1-hez. "Az akadálymentesítés azt jelenti, hogy elkerülünk és kijavítunk minden olyan felesleges akadályt, ami megakadályozza a különböző fogyatékossággal élő embereket abban, hogy élvezzék a játékokat. Hisszük, hogy a játékok mindenkiért vannak, és arra törekszünk, hogy minden játékosunk számára elérhető címeket hozzunk létre és tartsunk fenn." - írják egy korábbi bejelentés alkalmával. További információkért látogassatok el a Mortal Kombat hivatalos weboldalára és böngésszetek kedvetekre az újításokkal kapcsolatban! 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...