A cross-play már szerepel a Baldur's Gate 3 fejlesztési ütemtervében

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. szeptember 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A hír egyenesen a Larian kiadó igazgatójától, Michael Douse-tól származik, aki elmondta, hogy a stúdiónak mindig is szándékában állt megvalósítani ezt az elképzelést.

Úgy néz ki, hogy valamikor a jövőben a PC-s, PlayStation-ös és Xbox Series X/S-es játékosok együtt játszhatnak majd online a Baldur's Gate 3 berkein belül. Az Eurogamer forrásai szerint a Larian stúdió fantasy szerepjátéka már feltüntette a cross-play lehetőségét a fejlesztési ütemtervében. Erre maga a stúdió vezetője, Michael Douse világított rá a videójáték PlayStation 5 konzolokra való megjelenésének az alkalmából. 

"Mindig is tervben volt." - mondta Michael Douse - "De tudtuk, hogy nem a megjelenéskor fog megvalósulni. Benne van a roadmapben, és bár van egy elképzelésünk arról, hogy mikorra szeretnénk elkészülni vele, egyelőre nem akarunk dátumot kitűzni." Remélhetőleg az Xbox Series X/S konzolok tulajdonosai is hamarosan, még 2023-ban csatlakozhatnak a Baldur's Gate 3 varázslatos, cross-play lehetőséggel ellátott világához. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...