Új trailert kapott az UFC 5

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
Az EA gondozásában megjelenő harcjátékot bejelentését követően máris egy igen tartalmas trailerrel próbálja népszerűsíteni a kiadó, lássuk hát, mit tud majd az idén megjelenő UFC 5!

Még a hónap elején jelentette be az EA, hogy érkezik az UFC-sorozatának következő része, és már akkor is ígértek egy részletesebb gameplay trailert, ami be is futott.

A játék alatt muzsikáló Frostbyte úgy tűnik, nem csak egy jó marketing fogás, hanem a játékmenethez alapjaiban hozzájáruló elem, ellenfeleink ugyanis ütéseink és rúgásaink mentén sérülnek majd. Ha pedig többször is sikerül egy sérült testrészt eltalálnunk, akkor akár a meccset felügyelő orvos közbe is léphet, és lefújhatja a meccset – természetesen a mi győzelmünkkel.

A játék október 27-én jelenik meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re, legalábbis az előrendelői oldal alapján. Az előrendelők megkapják Muhammad Ali-t, egy XP booster csomagot és két avatárt is Volk és Shevchenko személyében. A Deluxe Edition mellé három nap korai hozzáférés és még több alteregó és avatár jár majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...