2028-ban jöhetnek az új Xboxok

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 19.
  • Pletyka
Link másolása
A Series X/S gépek utódjai nyolc évvel azok megjelenése után várhatók leghamarabb, persze hivatalosan ezt nem erősítették meg, ahogy az sem tudni, hogy milyenek is lesznek a konzolok.

Bár a Microsoft maga is elismerte többször, hogy az előző generációban és a jelenlegiben is alul maradnak a Sonyval szemben a konzoleladások tekintetében, így ők inkább a szolgáltatásokra helyezik a hangsúlyt, úgy fest, hogy még sem engedték el a konzol-témát, és már megvannak a tervek a következő generációra.

Legalábbis az Axios cikke szerint erről beszélt Phil Spencer, Satya Nadella, Amy Hood, Kevin Gammill és Anuj Gosalia egy 2022-es chat meetingen. A beszélgetés során Spencertől kérdeztek rá, hogy a következő, 2028-as modell mennyire lesz alkatrészek szempontjából szabványos. Spencer válasza szerint a konzolok mindig is abban voltak jók, hogy egy jól meghatározott platformot képviseltek, és az, hogy már az Xbox One alatt elindultak egy PC-sebb irány felé, továbbra is terveik közt szerepel. Ebben a tekintetben az új, 2028-ban esedékes modell még flexibilisebb rendszer lesz, már-már Windows-szerű.

Úgy fest, hogy az új generációban is kapásból legalább két modell lesz majd elérhető a mostani Series S és Series X mintájára. Kérdés persze, hogy a sokak által hátráltató tényezőnek tartott Series S vajon képes lesz-e komolyabb kompromisszumok nélkül is életképes megoldás maradni a következő 5 évben is. Remélhetőleg a következő generációban nem lesz akkora különbség a két modell között teljesítmény tekintetében.

11.
11.
Sakee
#8: Ott a pont,fog lenni olyan szinten magyartalan, hogy előbb mondom magyarul a teamet- mint csoport mint ezt így.
10.
10.
Sakee
#9: + Rtracing minimum és mindenféle MA MÁR MEGLÉVŐ de esetleg natív 4k és 60fps mellet már gépet lassító dolgok is. Nálam minima így lenne valami értelme.
9.
9.
crytek
Hm 2028-ra vajon lesz elég erős hw hogy a 4K 60 fps (natívba) végre alap legyen majd minden játékban? Epekedve várom. Remélem addig kihúzza a Series X és nem hal be
8.
8.
szinkron
#7: Nyugodtan lehet védeni is a nyelvet ezektől a förtelmesen alpári formáktól, például azzal, hogy kijavítjuk, ha helytelen dolgot hallunk. Az egyenesen abszurd, hogy arra hivatkozol, hogy az angolban így van. Az egy másik nyelv.
7.
7.
silkgoat
#1: A "fog lenni" ha nem is helyes de nem is helytelen ma mar. Igazabol az angolbol es a nemetnyelvbol is jon. Akik ezeket beszelik, azoknak az osszetett jovoido nem furcsa. A nyelv bizony valtozik, megha nem is olyan iranyba mint szeretnenk.
Szoval szerintem ezt siman el lehet nezni. Persze "fog lenni" elegge eroltetett a "lesz" helyett, de fiatal kollegaktol, rengetegszer hallok angol nyelvtan szerinti magyar mondatszerkezeteket.
5.
5.
Őrnagy
#4: Ezzel is egyetértek :)
4.
4.
pandaril
#1: Köszönjük az építő kritikát, javítottuk a mondatot!
2.
2.
#1: Szerintem ez itt nem sokakat zavar... Ez egy gamer oldal és én örülök, hogy egyre több cikk és hír születik.
Az ilyen jellegű "hibák" teljesen érdektelenek szerintem, amíg nem túlságosan nagy vagy szembeötlő nyelvteni hibáról beszélünk.
Arról nem beszélve, hogy magukat komolyabbnak gondoló oldalak is milyen hibákat képesek olykor elkövetni cikkek írásában.
1.
1.
szinkron
"A beszélgetés során Spencertől kérdeztek rá, hogy a következő, 2028-as modell mennyire fog alkatrészek szempontjából szabványos lenni." Fog lenni? Az magyarul lesz. De ha valaki nem tud magyarul írni, beszélni, annak nem biztos, hogy nyilvánosan cikkeket kéne írnia.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...