Megvan, mikor érkezik a Like a Dragon: Infinite Wealth

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 20.
  • Videó
Link másolása
A Sega és a Ryu Ga Gotako bejelentették, hogy mikor érkezik a Yakuza-játékok folytatása. A dátum mellé két combos előzetest is kaptunk, érdemes őket megnézni.

Azt tudjuk, hogy lesz lehetőségünk kipróbálni a játékot demó formájában, a Like a Dragon Gaiden legújabb részében, a The Man Who Erased His Name-ben. Most nem csak a játékmenetbe kaptunk betekintést, de a történetbe is. A Yakuza-játékoktól megszokott őrültségek most sem hiányoznak, nézzük is meg őket!

A történet két karaktert fog a rivaldafénybe helyezni, Ichiban Kasugát és Kazuma Kiryut. Míg az előbbi Hawaiira megy, hogy édesanyját megtalálja, addig Kazuma bejelenti, hogy rákban szenved. Kazuma ráébred, hogy erejének csökkenése végett kénytelen együtt dolgozni Ichibannal, így ketten veszik nyakukba a Hawaain megtalálható bandák összességét.

A játék 2024. január 26-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re. Előtte még kipróbálhatjuk majd a november 9-én érkező Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name-ben.

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...