Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

1712081448

A fejlesztő szerint elkészülhet a Yakuza Kiwami 3

A Ryu Ga Gotoku stúdió már elkezdett dolgozni a Like a Dragon-sorozat következő játékán, és a szereplői meghallgatásokat is elkezdte szervezni. Nem a Yakuza 3 remake-jéről van szó, de a csapata fontolóra veszi a jövőben.
1701853200

Nemsokára megkapjuk az angol szinkront a The Man Who Erased His Name-hez

Az RGG stúdió megerősítette a hírt, miszerint még ebben a hónapban ingyenes frissítésként megkapjuk az angol szinkront a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name-hez.
1700215554

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name teszt

Laza két hónap múlva berobban a Yakuza-sorozat legújabb felvonása, de a Ryu Ga Gotoku tett róla, hogy addig se maradjunk japán gengszterek nélkül. A széria ikonikus főhősét, Kazuma Kiryut középpontba helyező spin-off ízletes előételként enged betekintést a legendás yakuza-tag önként vállalt száműzetésébe - még ha kissé visszafogottabb tálalásban is teszi azt.
1700125200

Filmadaptációt kaphatnak a Persona- és Yakuza-játékok

Mindkét videójáték-sorozat hatalmas rajongótáborral rendelkezik, de ami még fontosabb, hogy mindkettő esetében a történet, de még a játékmenet is őrült humorral és akcióval bír, így, ha ténylegesen a nagyvászonra kerülnek biztosan remek szórakozást fognak nyújtani.
1699635459

Launch traileren a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name

Megjelent a Like a Dragon-játékok várva-várt spinoffja, amely ismét Kazuma Kiryut helyezi a középpontba. A Yakuza-széria főhőse a saját neve eltörlésével elvágja a múltjához kötődő szálakat, a problémák azonban ezzel nem érnek véget.
1699347600

Ismerjük meg Kazuma Kiryut!

Alig két nap van hátra az új Like a Dragon Gaiden-játék megjelenéséig, a Sega pedig összeállított egy trailert a főszereplő Kazuma Kiryuról, nagyon-nagyon röviden összefoglalva a karakter életútját.
1699254000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az új Like a Dragon-játék mellett jelen generációs konzolokra is megérkezik a Spellforce: Conquest of Eo, ahogy a Stronghold felújított verziója is. Ja, és megjelenik a Call of Duty: Modern Warfare III is.
1699032646

Csupán hat hónapig készült a Like a Dragon Gaiden

Már a Ryu Ga Gotoku Studio sem tagadja, hogy a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name eredetileg DLC-nek készült, ám végül önálló játék lett belőle, amit rekordidő alatt dobtak össze a bevált alapokra építkezve.
1698771600

Ezek a játékok jönnek a november elején a Game Passba

Számos újdonsággal készül a Microsoft az idei év utolsó előtti hónapjára. A fő attrakció a Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name lesz, de a Wild Hearts és a Football Manager 2024 Game Pass-debütálása is megér egy misét.
1697454920

Angol szinkron nélkül érkezik a Like a Dragon: Gaiden: The Man Who Erased His Name

Nem ez az első, hogy nyugaton is angol hang nélkül kerül boltokba egy Yakuza-játék, a Ryu Go Gotoku Studio döntése azonban mégis meglepő: egy darabig csakis eredeti japán nyelven élvezhetjük majd Kazuma Kiryu történetét.