Rövid videókkal jelentkezik a Metal Gear Solid-sorozat

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 21.
  • Videó
Link másolása
A játéksorozatot, és annak közelgő felújított kiadását népszerűsíteni hivatott rövidvideókról mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy ne lennének meghökkentők. Animeként van jellemezve a videósorozat, melynek eddig csak első részét láthattuk. Nézzétek meg ti is!

Gondolkoztatok már azon, hogy Snake miért vállal el egyemberes küldetéseket? Miért hiszik őt egyszemélyes hadseregnek? Nos, neki is eszébe jutott a kérdés és meg is vitatja ezt Roy Campbell századossal a Mini Gear első részében. Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem örültünk volna jobban egy rendes adaptációnak, de azt hiszem így sincs túl sok okunk panaszra.

Hihetetlenül bugyuta, mégis ennek ellenére – vagy pont ezért – szörnyen szórakoztató is a rövidvideó, mely nem csak ledönti a negyedik falat, de megkérdőjelezi főhősünk épeszűségét is. Látni és érezni is, hogy nem egy nagy költségvetésű alkotás ez, ami azért is meglepő, mert a Konami hivatalos YouTube-csatornáján található meg a minisorozat.

Több, mint valószínű, hogy a jópofa animáció csak a Metal Gear Solid: Master Collection Vol.1 reklámozására készült. A kollekció október 24-én érkezik PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox Series S/X-re, Nintendo Switch-re és PC-re. Addig is, ha netán nagyon hiányolnánk Solid Snake kalandjait, ajánljuk a videósorozatot, melynek már alig várjuk a következő részét.

1.
1.
Aborg
Az UNMETAL is egy jo kis jatek, remek humorral.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...