Gameplay bemutatót kapott a Dragon's Dogma 2

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 21.
  • Videó
Link másolása
A Capcom műsorán külön szekciót kapott a fantasy RPG folytatása, ráadásul a játékmenetbe is részletes betekintést kaptunk. Lássuk hát, hogy mit fog tudni a játék!

A Capcom tele van jobbnál jobb, ám valamilyen szinten elfeledett címekkel. Ilyen a Dragon's Dogma is, ami bár egy lelkes rajongótábort tudhat magáénak, egyértelműen a kisebb kaliberű játékaik közé tartozott. Úgy látszik, hogy a folytatás viszont minden szempontból több, nagyobb és jobb lesz, mint az első rész.

A játék rendezője, Hideaki Itsuno beszélt a játékmenet alapjairól és a világ felfedezéséről. Két választható faj és négy alapkaszt áll majd a rendelkezésünkre, és jó RPG-ként a döntéseink markánsan befolyásolják nem csak a történet és a cselekmény alakulását, de magát a világot is. Visszatér a Pawn-rendszer, az AI-vezérelt segítőkkel két királyságot járhatunk majd be. Az ígéretek szerint a döntéseink mentén alakuló játéknak hála nem lesz két végigjátszás egyforma.

Hogy pontosan mikor fogjuk tudni kipróbálni a játékot, egyelőre rejtély, mivel megjelenési időablakot sem kapott még, annyit tudni csak, hogy PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is megjelenik majd.

2.
2.
azureknight0715
Az elöző résznek nagyon sok hibája volt , de a próbának jó volt, tudott újjat is mutatni. Ami nekem tetszett az elsőben az a shadow of the colossus-os szörny mászos dolog , ileltve a varázslatok. Sajnos a többi aktusa kicsit sem volt kiemelkedő, majd meglátuj hogy ez tud e ujjat mutatni és a mai trend elvárásának megfelel e
1.
1.
Shao Kahn
Nagyon tetszik a trailer, és boldogan bevállalnám. De a gond az hogy megvolt nekem az első rész, és semeddig nem tudtam eljutni benne. Nem volt világos milyen sorrendben kell teljesíteni a fő és mellékküldetéseket(hiába volt végigjátszásom), vagy hogy a bejárható terület helyszíneit milyen sorrendben látogassam meg. Remélem mások ügyesebbek ebben a franchize-ban mint én.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...