Bejelentették a The Division 3-at

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A Massive Entertainment fogja elkészíteni a looter shooter franchise következő részét, de nem számítsunk rá, hogy egyhamar játszhatunk is majd vele.

Julian Gerighty-t, a Star Wars Outlaws kreatív rendezőjét nevezte ki a Ubisoft a The Division 3 producerévé. A hírt X-en osztotta meg a Massive Entertainment oldala, akik már az első és második részt is elkészítették. Az eredeti Ubisoft blogposzt Gerighty karrierútját méltatva vetíti előre a jövőt. A kiadó szerint a franchise még mindig a története elején van, hiába számlálnak már 40 millió játékost, még számtalan történet vár elmesélésre a The Division világán belül.

Azzal azonban érdemes számolni, hogy a játék fejlesztése a kiadó és a fejlesztő elmondása szerint is nagyon korai fázisban van, jelenleg is embereket toboroznak a Massive-nál. Azt megmondani, hogy mikor jelenik majd meg a játék, igen nehéz így, viszont az biztos, hogy a Star Wars Outlaws megjelenését követően Gerighty és csapata teljes erővel ráfekszenek a Tom Clancy franchise harmadik részének fejlesztésére.

2.
2.
markoci555
#1: hát mit lehet erre kommentelni, kiadnak megint egy copy paste cuccot, kissé túlhypolva, hazug trailerekkel, minimális töltelék sztorival, ki tudja hány év múlva, mert még a Star Wars is csúszhat

szokásosan ingyenes hétvégéken kipörgethető a játék alapja, akinek meg az kell az vegye meg a játékot és farmolja a cuccokat
1.
1.
xanatos0911
Sok a komment, gondolom mindenki a kettővel játszik orrba-szájba még és nem ér rá reagálni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...