Decemberben konzolokra is befut a Smalland: Survive the Wilds

  • Írta: zoenn
  • 2023. szeptember 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Az Egy bogár élete című animációs mesére hajazó kőkemény többjátékos túlélőjáték december elején végre kilép a korai hozzáférésű státuszból a Steamen, és emellett konzolokra is megjelenik.

Csupán egy fél évet volt Early Access-státuszban a Merge Games hangyanézetből irányítható túlélőjátéka, december 7-én már a végleges változatnak örülhetünk PC-n. És most jön a csavar! A dátum mellett a csapat a PlayStation 5-ös és az Xbox Series X/S-es verziót is bejelentette, amely ugyanazon a napon startol el.

Évszázados kényszerpihenő után az aprónépek előbújnak a föld alatt üregeikből, hogy visszaszerezzék a fenti világot, azaz Overlandet. Meglepődve tapasztalják, hogy az óriások eltűntek. Apró léptékben építkezhetünk, betakaríthatunk rovarjainkkal, miközben megvetjük a lábunkat ebben az ellenséges új világban.

Akár kilenc másik játékossal is összedolgozhatunk, hogy kicsiny településünket felvirágoztathassuk és megvédjük. Sajnos az ökoszisztéma kiszámíthatatlan, az időjárás változik, halálos viharok, változó évszakok nehezítik a boldogulásunkat.

1.
1.
sumblinker
Megint egy PS4 grafikájú játék PS5-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...