Kilőtt a Cyberpunk 2077 játékosszáma Steamen

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 24.
  • Hír
Link másolása
Az adatok szerint Steamen majdnem tízszer annyian játszottak vele, mint előző nap, az ugrás egyértelműen a már elérhető 2.0-ás frissítésnek köszönhető.

Már nem kell sokat várni, hogy játszhassunk a Cyberpunk 2077 kiegészítőjével, a Phantom Libertyvel, azonban a drasztikus változásokat és finomításokat ígérő 2.0-ás verzió már elérhető PC-n és a jelen generációs konzolokon. Ez meg is látszik a játékosszámon: a szeptember 21-i 15.869-ből szeptember 22-re 151.915 játékos lett.

A nagyjából 24 óra alatt majdnem tízszeresére emelkedő játékosszám mögött egyértelműen a 2.0-ás frissítés áll, ami úgy grafikát, mint a játékmechanikákat is olyan szintre hozza, amilyennek a CD Projekt RED is elképzelte anno. Az értékelések is javarészt dicsérik a frissítést, egyesek szerint az eredeti, 2020-as kiadás valójában csak early access verzió volt.

A játék első, és egyben utolsó kiegészítője, a Phantom Liberty 2023. szeptember 26-án jelenik majd meg PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re, valószínűleg akkor is meg fog ugrani a játékosszám.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...