Switchre is befuthat a Red Dead Redemption 2?

  • Írta: zoenn
  • 2023. szeptember 26.
  • Pletyka
Link másolása
Ezúttal a brazil korhatár-besorolásért felelős hivatal honlapja kotyogta ki, hogy Nintendo Switchre is befuthat a Rockstar westernjátéka. Esélyes, hogy nem natív portról lesz szó, hanem egy cloud verzióról.

A Rockstar a múlt hónapban adta ki az eredeti Red Dead Redemption Nintendo Switch- és PlayStation 4-portjait, így aztán nem lennénk meglepve, ha az év végi szezon közeledtével a folytatás is befutna a Nintendo masinájára.

Legalábbis erről tanúskodik a brazil korhatár-besorolásért felelős hivatal honlapja, ahol a Red Dead Redemption 2 adatlapjára felkerült a sokat mondó Switch-verzió is. Nem egyértelmű még, hogy a listát mikor frissítették, de a korábbi gyakorlat szerint, nem sokkal a boltokba kerülés előtt szokott az ilyesmi megtörténni. A játékot eredetileg 2018 szeptemberében sorolta be a hivatal, egy hónappal a PS4-es és Xbox One-os változat premierje előtt.

A Red Dead Redemption 2-ből a múlt hónapig 55 millió kópia talált gazdára, nem lennék meglepve, ha Nintendo Switchen is hatalmas siker lenne, bár ismerve a játék követelményeit, elképzelhető egy felhőalapú változatnak örülhetünk. Várjuk a hivatalos megerősítést!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...