Februárra csúszik a Banishers: Ghosts of New Eden

  • Írta: zoenn
  • 2023. szeptember 26.
  • Csúszás
Link másolása
A szellemvadászós RPG sem jelenik meg a korábban tervezett időpontban, a Don't Nod csapata további három hónapig finomítja az akció-szerepjátékot, így az csak jövő februárban landol a boltokban.

A kiadó Focus Entertainment és a fejlesztő Don't Nod sajnálkozva adta hírül, hogy ne várjunk a Banishers: Ghosts of New Eden novemberi premierjére, hiszen a szellemvadászós szerepjáték csak 2024. február 13-án jelenik meg PC-n, Xbox Series X/S-en valamint PlayStation 5-ön.

Nem is a extra fejlesztési időt hozta fel ürügyként a stúdió, hanem a piac év végi intenzív megjelenési ciklusát, így meggyőződésük a srácoknak, hogy a februári, kevésbé telített időszakban nagyobb sikerre és megérdemelt figyelemre számíthat a játék.

A Banishers: Ghosts of New Edenben két szereplőt, Anteát és Redet is irányíthatjuk. A szerelmespár megfogadta, hogy minden áron megvédi az élőket a szellemektől és más ártó lények fenyegetéseitől. Észak-Amerika kísértetjárta vadvilágában erre bizonyára lesz módjuk és lehetőségük.

1.
1.
Robilluma
Jogos.
Jó időpontot választottak. És bár nem ezt hozták fel indoknak, de nyugodtan polírozhatják is még egy picit :D A gameplayeket látva lenne még mit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...