Banishers: Ghosts of New Eden PC, PlayStation, Xbox

Szellemvadászós történet a Life is Strange és a Vampyr csapatától.
1715320848

Demót kapott a Banishers: Ghosts of New Eden

Három hónappal a teljes változat megjelenése után próbálhatjuk ki a Banishers: Ghosts of New Eden-t, hiszen megérkezett a szellemvadászós anyag demója. Az első komplett küldetést játszhatjuk végig benne.
1711647000

Hét játékon dolgozik a Don't Nod és ebből 4-ről még nem is tudunk

Átszervezi a munkafolyamatokat a Don’t Nod csapata, a jövőben három külön, belső “szakértői ág” lesz a stúdión belül, amelyek egy-egy zsánerért felelnek majd.
1707836434

Nem minden fenékig tejfel a Don't Nod csapata körül

Ma jelent meg a Banishers: Ghost of New Eden világszerte, ám most kiderült, korántsem olyan jó dolgozni a francia stúdiónál, mint azt többen hitték. A helyi szakszervezet "riadót fújt", hiszen többen számos belső problémáról számoltak be.
1707757238

Banishers: Ghosts of New Eden teszt

A Life is Strange és a Vampyr mögött álló francia fejlesztőcsapat, az időközben nevet változtatott Don’t Nod ismét egy igencsak egyedi játékkal jelentkezett, amiben élők és holtak között járva kell bosszút állnunk a szerelmünkért.
1707721200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten szerelmes szellemirtókhoz, multis kalózkodáshoz és egy kis nosztalgiázáshoz is lesz szerencsénk, de egy Oscar-díjas filmet is megnézhetünk a mozikban.
1706857236

Minden részletre kiterjed a Banishers: Ghosts of New Eden új előzetese

Alaposan bemutatják a Don't Nod új akció-RPG-jének főbb jellemzőit a legújabb trailerben. Szó esik a választási lehetőségekről, a harcról, karakterünk fejlesztéseiről és sok másról is. Már kevesebb, mint két hét van a premierig.
1706183779

Banishers: Ghosts of New Eden - ilyen vas kell a szellemirtáshoz

Red és Antea szívszorító kalandja hamarosan megérkezik, a PC-s játékosok pedig már most szemügyre vehetik a játék gépigényét. Szerencsére elég barátságosak lettek a rendszerkövetelmények.
1706112036

Többféle stílusban harcolhatunk a Banishers: Ghosts of New Edenben

A jövő hónapban érkezik a Don't Nod akció-RPG-je, ám még mindig vannak homályos foltok a játékmenetét tekintve. Ilyen a harc is, amely a legújabb előzetes alapján eléggé szerteágazó lehetőségeket ad a játékos kezébe.
1704996000

Friss traileren a Banishers: Ghosts of New Eden

A Don't Nod szellemes-szerelmes RPG-je a látványon felül egy nehéz döntésekkel és komoly érzelmi vonallal megtámogatott élményt kínál, stílusosan Valentin-nap előtt egy nappal.
1704105144

Húsz cím, amivel játszanod kell 2024-ben

Ahogy 2022 végén, úgy most is összegezzük, hogy mely címekre érdemes majd odafigyelnünk a következő esztendőben, melyekből össze is állítottunk egy 20-as listát - a teljesség igénye nélkül.