Novemberben fut be a The Talos Principle II

  • Írta: zoenn
  • 2023. szeptember 26.
  • Megjelenés
Link másolása
Még több fejtörővel és még gazdagabb történettel csábítja a rajongókat a Croteam játékának folytatása, amire már nem is kell olyan sokat várnunk. Csupán novemberig, de addig is akad némi friss látnivaló.

A The Talos Principle II egy olyan távoli jövőben játszódik, ahol az emberiség már régóta kihalt, ám a kultúránk a mi képünkre készült, végtelen számú roboton keresztül él tovább. Miközben egy titokzatos struktúra felderítésére indulunk, komoly kérdésekkel szembesülnünk az univerzum természetéről, a hitről, az értelemről, valamint az emberiség hibáiról.

Az ismert rejtvények visszatérnek a második részben is, beleértve olyan új elemeket is, mint az elmeátvitel és a gravitáció manipulálása. A történetnek több befejezése lehet, miközben olyan helyszíneken fordulunk meg mint egy paradigmaváltás szélén álló város, és egy olyan szigeten, amely a jövő kulcsát jelenti.

A Croteam ma bejelentette, hogy a The Talos Principle II 2024 november 2-án érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-ra. Az első rész, a Road to Gehenna jelenleg 90 százalékos kedvezménnyel kapható október 3-ig.

2.
2.
TrishtanAG
#1: Unreal 5 van alatta, így ha akarnák, se tudnák előző genre kihozni.
1.
1.
Nothing
Kár, hogy a prev gen kimarad...imádtam az elsőt. :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...