Novemberben érkezik a Nickelodeon All-Star Brawl 2

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Meglepetésszerű bejelentést tettek egy X-posztban, miszerint az All-Star Brawl 2-t már betehetjük Steamen a kívánságlistánkba és megjelenési dátumot is kaptunk: november 3-at. A többi platformon októberben fog megkezdődni az előrendelés.

Még júliusban fedték fel, hogy újra összecsapnak a Nickelodeon mesehősei. Az ígéretek szerint nem csak nagyobb karakterlistát, de átdolgozott játékmenetet is kapunk a folytatásban, így akár még remélhetjük is, hogy az jobban fog muzsikálni, mint a felemásra sikeredett elődje. Az X-posztban ugyan csak a kívánságlistát és a dátumot fedték fel, de tudjuk, hogy a karakterlista bővítése mellett új hangokkal, animációkkal, játékmódokkal, helyszínekkel, mechanikákkal és mozgáskészletekkel készül a Ludosity és Fair Play Labs fejlesztőpáros.

Egy egyjátékos kampányban is kipróbálhatjuk majd magunkat, melyben Danny Phantom ősellenségét, Vlad Plasmiust kell majd legyőznünk, hogy megmentsük a Nickelodeon univerzumot. A roguelike-kampány alatt kitapasztalhatjuk majd egyes karakterek mozgáskészletét, hogy minél hatékonyabban és látványosabban győzhessük le ellenfeleinket, de persze majd a barátaink ellen vívott „véres” küzdelmek során is jól fog jönni a gyakorlottság. A Supersnek nevezett mozdulatok pedig, amellett hogy a reklámszöveg filmszerűként jellemzi őket, könnyen megfordíthatják egy-egy meccs kimenetelét.

A játék november 3-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...