Visszatér Chris Metzen, mint a World of Warcraft-franchise kreatív igazgatója

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 27.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Metzennek mindig is kulcsszerepe volt a franchise életében. Kezdve az első résztől és annak kiegészítőitől, melyek készítésében kreatív igazgatóként játszott közre, egészen a Legion expanzióig majd’ minden megjelenésen dolgozott. Most visszatért.

2016-ban, mikor a Legion kiegészítőbe besegített kisebb-nagyobb feladatokkal, már az Overwatch kreatív vezetőjeként tevékenykedett a Blizzardnál. Ezután ott hagyta a céget, hogy Mike Gilmartinnal közösen - aki a Blizzard alelnöke volt - egy társasjáték vállalkozásba kezdjenek. A tavalyi évben visszatért ugyan a Blizzardhoz, de csak mint kreatív tanácsadó.

Nagy örömmel tudatjuk, hogy Chris Metzen teljes munkaidős pozícióban a Warcraft-univerzum kreatív igazgatója lett. Jelenlegi fő feladata a vezetőség támogatása a következő generációs kalandok megalkotásában.” - írják az X-posztban. „Chris kulcsfontosságú szerepet játszott a Warcraft-univerzum megalapozásában, és nagyon örülünk neki, hogy ismét csapatunk részévé vált, hogy vele együtt alakítsuk azt, amit a jövő tartogat számunkra.

Nem csak Azeroth lakói, de a rajongók is kiugranak bőrükből a hír hallatán. A poszt kommentszekciója lényegében felrobbant az örömtől és sokan megváltásként tekintenek Metzen visszatérésére. Remélhetőleg ez azt jelenti, hogy újra olyan kivételes kiegészítőket fogunk majd kapni, mint a Wrath of the Lich King vagy a Mists of Pandaria.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...