Októberben kapjuk meg a High on Life horror kiegészítőjét

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 27.
  • Videó
Link másolása
Még márciusban kaptuk a teasert, hogy a megbotránkoztató humorral rendelkező High on Life DLC-t kap, nem is akármilyet, hiszen Knifey a pszichopata beszélő kés lesz a főszerepben.

A trailer eleje eléggé stop motion animációra hajaz, főleg a gyurmára hasonlító látványvilágával. Mindig is úgy éreztem, hogy a stop motion animációban van egy kis rejtett horrorfaktor, valami, ami embertelen jellegéből fakadóan a frászt hozza ránk, de legalábbis nagy diszkomfort érzetet kelt bennünk. Valószínűleg a Squanch Games-nél is így érzik, ezért is kezdik ezzel a megjelenési dátum leleplező videóját.

Júliusban felreppent a pletyka, hogy a kiegészítővel együtt fog érkezni a High on Life PlayStation konzolokra, de hála égnek az alapjáték érkezése előbb történt meg, mint azt a pletyka feltételezni engedte.

Mike Fridley, a Squanch Games igazgatója szerint a High on Knife kiegészítő nem fog totális horrorba átcsapni. Lesznek ijesztő elemei és a testhorrort sem hagyják ki a játékból, de alapvetően megtartják a High on Life nyújtotta bizarr humort, melyet jól ismerhetünk a Rick and Morty-ból is.

Október 3-án veszi kezdetét a horrorkaland PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series S/X-en, és PC-n. Kíváncsian várjuk, hogy hogy fog muzsikálni az egyik legzsúfoltabb hónapban, tekintve, hogy olyan nagyágyúk érkeznek októberben, mint a Marvel’s Spider-Man 2, Alan Wake 2 vagy épp az Assassin’s Creed Mirage.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...