Launch traileren a Sonic Frontiers legújabb bővítése

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. szeptember 28.
  • Videó
Link másolása
A Sega nyilvánosságra hozta a Sonic Frontiers: The Final Horizon című bővítésének launch trailerét: az új sztorit és karaktereket is tartalmazó DLC a mai napon jelenik meg.

A Sonic-franchise egyik legkiemelkedőbb darabja, a Sonic Frontiers a mai napon megkapja a The Final Horizon című frissítését, amiben újabb karaktereket, Amy-t, Tails-t és Knuckles-t is üdvözölhetjük. Sőt, emellett újabb történetszálakkal is gazdagodik majd a videójáték. A Steam leírása szerint a kiegészítő sztori az Ouranos-szigeten zajló végső csata előtt játszódik, ahol Sage és Dr. Eggman segítségével Sonic életbe lépteti az új tervet, hogy a Cyber Corruptiont egy hatalmas, eddig kiaknázatlan energiaforrássá alakítsa át. Eközben Amy, Knuckles és Tails igyekszik kivenni a részét a munkából, és Sonic nevében elkezdik keresni a Káosz Smaragdokat.

A Sonic Frontiers már elérhető PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re, a The Final Horizon pedig a mai nappal debütál.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...