Videó az elkövetkezendő Valve játékokról

  • Írta: Drago
  • 2007. július 21.
  • Videó
Link másolása
Friss montázsvideót kaptunk, melyben azért egy-két jelenet már ismerős lehet, láthattuk korábban. Azonban van pár snitt, ami teljesen új.
(Ezt mondjuk most nem értem, mert a múltkor volt hír róla, hogy nem lesz Black Box, de ebben a hírben meg konkrétan ez áll.)

A Black Box csak PC-re jelenik meg (a Half-Life 2: Episode Two, Portal és Team Fortress 2-t tartalmazza). Az Orange Box pedig PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra jelenik meg, melyben az előbbieken felül benne lesz még a Half-Life 2 és a Half-Life 2: Episode One egy-egy darabja is.

Bár valószínűleg mindenki tudja miről van szó, azért egy rövid, pár mondatos kis emlékeztetőt idevések.
Half-Life 2: Episode Two - a második a Valve epizódikus rendszerű kiegészítői közül, mely új, a City 17 külső területeit felölelő vidékre vezeti a játékost.
Portal - úttörő, egyjátékos részre fókuszáló akció játékról van szó, mely újraírja a játékban jelenlévő környezettel való kapcsolatunkról kialakított beidegződésünket. Kis útmutató, hogy mit is lehet kezdeni azzal az interakcióval, amit a Half-Life 2-es Gravity Gun kezdett el.
Team Fortress 2 - a legendás cím új változata, mely a csapat alapú többszemélyes játékot helyezi előtérbe. A játék kicsit rajzosra vette a figurát, de mindent tud grafikailag, amit akármelyik Source-motorral hajtott játéknak tudnia kell.

És akkor a végére következzen egy rövid montázs a dolgokból. Néhányat már látatthatok korábban, ám vannak újak is, illetve a zene teljesen új.
SD felbontás
HD felbontás
8.
8.
wasaby44
amugy a portál viszi a pálmát

a team fortress 2 ben a vonatos pálya nekem új :)
7.
7.
wasaby44
jah egy hl3mal megdobhattak volna aztán szevasz...
6.
6.
user1
Ez az epizódos ökörködés teljesen megbukott a szememben mióta a valve többet kínlódik egy ilyen "szelettel" mint mások egy egész játékkal. Nem hiszem el hogy egy régóta elkészült engine -re ennyi idő egy 3 órás (mert úgysem lesz több) csővezetékben rohangálós fps összeheggesztése...
5.
5.
General Thomas
Tetsziiik, nagyon jól és hangulatosan lett megcsinálva, szép munka!
4.
4.
Pukhi-zik
miért irja ki h can not direct show player?
3.
3.
Drago
Rexor: Kösz, hogy szóltál! Javítva.
2.
2.
Rexor
Az SD felbontás link nem működik...
1.
1.
Domasi
Black Box csak PC?kiiinnnggggg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...