Vérfagyasztó karakterekkel bővülhet a Mortal Kombat 1

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. szeptember 29.
  • Érdekesség
Link másolása
A Mortal Kombat 1 vezetője, Ed Boon a legutóbbi X-posztjában adott egy kis ízéletítőt a követkeő Kombat Pack lehetséges karaktereire: lehet, hogy Jigsaw és Ghostface is csatlakozik a bunyóhoz?

Szinte folyamatosan érkeznek a pletykák és a kiszivárgások a Mortal Kombat 1 hamarosan megjelenő karaktereivel kapcsolatban. Már számtalan alkalommal kerültek ki információk eddig még be sem jelentett DLC harcosokról, köztük a jól ismert, hidegrázós Ghostface-ről is. A verekedős-franchise legújabb részének vezetője, Ed Boon nemrégiben egy X-posztban tett utalást az érkező horror-arcról. 

A bejegyzésben más ismerős karakterek is felbukkan, mint Jigsaw, Freddy Krueger, Jason vagy Chucky, azonban csak néhányuk arcán szerepel kérdőjel. Ez indította el a pletykát, hogy ezek a nem éppen barátságos arcok hamarosan a Mortal Kombat 1-ben is felbukkannak, mint DLC karakterek. Már nagyon kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést! 

3.
3.
Bauff
Kár, hogy ilyen faszságokról szól már ez a játék, meg alap karaktereket úgy kell megvenni külön stb. De hát amíg van rá vevő ez lesz
2.
2.
Nothing
Chucky-t nehéz elképzelni egy MK bunyóban...kb. a karakterek térdéig ér, ahogy a Jigsaw figura is, ráadásul utóbbi nem is "élő" karakter, csak egy bábu. Ha meg John Kramer-re gondoltak, az is elég fura lenne. Mármint egy idős, rákban haldokló, közelharcban kicsit sem járatos fószer versus szuperhumán gyilkológép ninják meg szörnyek? :) Esetleg egy random csávó Billy-nek fazonírozva vagy a disznó maszkban még okés lenne.

Arról nem szól a fáma, hogy irányítható vagy csupán kameo karakterekről van szó?
1.
1.
cyberstaker
Valószínűleg az ára is vérfagyasztó vagy inkább vérlázító lesz. 14 ezer a kombat pack 1. Azért ahhoz arc kell :D Majd jövő év végén a komplete editiont 5 ezerért... Elmennek a picsába :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...