Launch traileren a High on Life kiegészítője

  • Írta: osan
  • 2023. szeptember 30.
  • Videó
Link másolása
Pár nap, és mi is kezeink közé vehetjük a High on Knife névre keresztelt horrorkiegészítőt, amiről most a launch trailernek hála részletesebb képet kaptunk. Érdemes megnézni, igazán dobozos élmény.

Tele akcióval, új fegyverekkel, érdekes karakterekkel és persze dobozokkal futott be a DLC nyitányára szánt videó. Knifey mellett több ölésre alkalmatos eszköz is felfedi magát miközben főhősünk őrültebbnél őrültebb szituációkba keveredik. Nem kell félni, a már megszokott és annyira szeretett humor sem vész el, ezt jól mutatja az a kék csiga is kinek orrnyálkaváladéka rajtunk landol vagy – hogy ne csak undorító példával éljünk – Salt Lake City játékbéli megfelelője Salt Lick City neve is.

Dobozok, dobozok és dobozok! A történet, ahogy már eddig is volt róla szó, Knifey-ra koncentrál, hiszen egy titokzatos csomag eltűnik szülőföldjéről és a mi feladatunk lesz, hogy segítsünk neki lenyomozni azt. Utunk során belefuthatunk barátságos óriásokba, egy pinball pisztolyba és egy rettentően félelmetes intergalaktikus szállítócégbe is.

Október 3-án már el is kezdhetünk Knifey-nak segíteni PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series S/X-en, és PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...