Friss részletek a Persona 5 Tactica szereplőiről

  • Írta: osan
  • 2023. október 4.
  • Videó
Link másolása
Az Atlus jóvoltából kicsit közelebbről is megismerhetjük a Persona 5 Tactica szereplőit és azt ahogyan személyiségük meghatározza harci stílusukat. Természetesen a játékmenetbe is kaptunk egy újabb betekintőt ezáltal.

Augusztusban nyitotta meg az infócsapot az Atlus, mikor megtudtuk, hogy a Fantomtolvajok bandája Marie’s Kingdomban találja majd magát és úgy döntenek – egyéb történések után -, hogy szembeszállnak az elnyomó karhatalommal. Ezúttal a karakterek, Ryuji, Ann, Yusuke, Makoto, Futaba és Haru kapták a videó főszerepét.

Ryuji nem lacafacázik, shotgunnal kívánja megtörni a zsarnoki uralkodást, perszónája, Kidd kapitány segítségével pedig még sokkos állapotba is küldheti az uralkodó talpnyalóit. Ann géppisztolyának hála gyorsabban irtja az ellenfeleket, mint egér a sajtot, de akár égési sérüléseket is tud okozni perszónájának köszönhetően. Yusuke gépkarabélya megengedi a művésztanoncnak, hogy kellő távolságból végezzen az útjába kerülőkkel, akik fagyási sérüléseket is elszenvedhetnek Yusuke perszónájának hála. Makoto és perszónája, Johanna a közelharcban a legjobb. Futaba harc helyett inkább csak istápolja társait. Végül, de nem utolsó sorban Haru borzongatja a kedélyeket hangos gránátvetőjével.

A Persona 5 Tactica november 17-én jelenik meg Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, PC-re és Nintendo Switch-re. Game Passben már a megjelenés napjától elérhető lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...