Tiszteletét teszi Steamen is a Diablo IV

  • Írta: osan
  • 2023. október 5.
  • Megjelenés
Link másolása
4 hónappal azután, hogy a Diablo IV PC-s verziója exkluzívan a Blizzard Battle.net-jére megjelent, nemsokára Steamen is megvásárolhatjuk a kultikus sorozat legújabb részét. Lássuk hát el Lilith baját minden platformon!

Október 17-én lehet számítani a Steames megjelenésre és miután megvettük a játékot a Valve platformján, kénytelenek leszünk csatlakoztatni a játékot Battle.net fiókunkhoz. Erre azért van szükség az összes Blizzard játék esetén, hogy a cross-platform rendesen működjön. Természetesen a Steam felhasználók, mint minden más játék esetében is, hozzá fognak majd férni a játék trófeáihoz, a platformon jelenlévő barátlistájukhoz, sőt a lehetőség is meglesz, hogy barátlistánkból meghívjuk, nos, a barátainkat játszani.

Miután a Blizzard évekig csak a saját webáruházában jelentette meg játékait, az Overwatch 2 Steames megjelenésével megtörte a jeget és megígérte, hogy több játék is érkezni fog az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb PC-s webáruházba és így is lett a Diablo IV-el. A cég ezzel a játékosközösségek közti akadályokat szeretné leküzdeni.

A második szezon rajtjával indul útnak Steamen a méltán híres ARPG-sorozat legújabb etapja, azaz, ahogy már fentebb is írtuk október 17-én.

5.
5.
crytek
#4: Nekem nem kell bemutatni. Metro Exodust sajnos pc game passon toltam végig...gyötrelem volt..mindegy egyes elinditástnál lefutott valami shader cucc így egy indítás 8 percig tartott..
4.
4.
delphijos
#3: Az hogy a store app milyen az egy dolog, de az UWP, egy rakás limitációval ( sok program ami máshol is elérhető, csak "végszükség" esetén javasolja a store verziót ) , mod support nuku...sokszor a grafikai beállításokban is van limitáció más verziókhoz képest... Anno a City Skylines-t inkább megvettem Steam-en, mert hiába GP-s, a store verzio nem támogatja a modokat..
3.
3.
crytek
#2: Ne is mond. PC-n nem is game passozom csak konzolon.
Ha fizetnének se tudnám megmondani ,hogy a nagy pénzes MS aki nagyon döngette a mellét hogy már rágyúr a pc-re is...hát sajnos ez a nagy rágyúrás annyiban kimerült hogy nincs box exklúziv cím és minden van pc-re..de a store és a game pass app része a dolognak egy lepratelep.

Ahogy mondod intergálni kéne steam-en a game passot és ha elő vagy fizetve csak összekötöd az xbox fiokot a steamen és megy. Origin (EA) ezt meg tudta oldani (mondjuk évekig nem is tudtam róla) pár hete néztem fel ezer év után originre és toltam az Unravel 2-vel akkor esett le basszus ezt hogyan sose vettem meg, akkor látom valamikor egyszer összekötöttem xboxal és a game pass miatt ugye van ea play rajta.. :) Nos ez kéne steamre is.

Bár az se lenne utolsó ha kis pénzt áldozna rá a ms és egy értelmes "ökoszisztémát" létre tudna hozni a jelenlegi trágya helyett. Oda telepítem ahova akarom , szerkeszthetőek lennének a fájlok nem rejtett szarok (minden játék nem csak elvétve pár db) stb.
De legalább (tuti a ms miatt) jönnek a blizz cuccok steamre régen kb ez elképzelhetetlen volt..
2.
2.
delphijos
#1: Mennyvel jobb lenne ha a Steam fiókot lehetne összekötni az MS accounttal, és a GP miatt nem kéne a sz@r MS store-al szenvedni. Az Epic kapja a savat a store-jáért, de az MS-re is ráférne egy revízió....
1.
1.
crytek
Ez még semmi, majd amikor game passban kerül hoho
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...