Itt nézheted vissza a Call of Duty Nextet!

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 5.
  • Videó
Link másolása
Az Activision ma nagy bulit tart a Call of Duty rajongóinak, ahol friss információkat és látnivalókat kapunk a Modern Warfare III-ról és a Warzone-ról, valamint a mobilos mellékágról. Itt nem maradsz le róla.

Aki nem tudná, a Call of Duty Next az Activision éves eseménye, ahol szó esik a sorozat jövőjéről, további információkat várhatunk a Modern Warfare III-ról, beleértve a multiplayert és a zombimódot, de nagy eséllyel az egyjátékos kampányba is belenézhetünk. Megtudjuk, mi várható a közeljövőben a Warzone-ban és annak mobilos mellékágában, ami szintén a bemutató része lesz.

Ráadásul, ha élőben követjük az eseményt a hivatalos YouTube- vagy Twitch-csatornán, akkor ingame jutalmak ütik a markunkat (Death Upload fegyvertervrajz, Robotic Gamer embléma, Bot Ops charm és Curve Monitor calling card). A Modern Warfare III bétatesztje október 6-én veszi kezdetét - első körben a PlayStation-tulajok körében, persze csak ha már előrendelték a játékot.

Az eseményt élőben követhettétek nálunk, visszanézni az alábbi videóablakban lehet. Minden újdonságot ebben a hírünkben szedtünk össze nektek.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...