Call of Duty: Warzone Mobile Mobil

A Warzone mobilos változata.
1712498400

Elözönlötték a Warzone Mobile meccseit a botok

Nemrég jelent meg a mobilos kiadása az egyik legnépszerűbb battle royale-játéknak, a Call of Duty: Warzone Mobile, a játékosok pedig a jelenlegi bot-problémán vannak kiakadva, de akadnak más hibák is az applikációval.
1712052000

Tönkreteheti az iPhone-ok akkuját a Call of Duty Warzone Mobile

Egyes játékok azt tapasztalták, hogy nemcsak a telefonjuk üzemideje csökkent a játék hatására, hanem az akkumulátoruk egyébkénti állapota is rohamos léptékben romlott.
1711382619

Gyengébben indított elődjénél a Call of Duty Warzone Mobile

A számok így is meggyőzőek, hisz négy nap alatt 1,4 millió dollárt keresni egy ingyenes játékkal valóban lenyűgöző. Nem meglepő módon a legtöbbet az USA-ban költöttek a játékra.
1711035470

Ma világszerte megjelent a Call of Duty: Warzone Mobile

Nincs többé halasztás, az Actvision ma minden régióban elérhetővé tette a Call of Duty: Warzone mobilos változatát Androidon és iOS-en. Nagy sikerre van ítélve a játék, hiszen több mint 50 millió előregisztrációt mutathat fel.
1710745200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remek hétnek nézünk elébe, megérkezik PlayStation 5-re a Hi-Fi Rush, de az Alone in the Dark és a Rise of the Ronin is befut. Természetesen vétek lenne elfeledkezni a hét legnagyobb megjelenéséről is, a Dragon’s Dogma 2-ről.
1710347400

Visszatérhet a zászlófoglalás a Call of Duty: Modern Warfare 3-ba

Legalábbis egy pletyka erre utal. Az Activision még nem reagált rá, azonban azt elmondták, hogy a Call of Duty: Mobile nem fog eltűnni akkor sem, mikor megjelenik a Warzone mobilos változata.
1709204400

Márciusban jön a Call of Duty Warzone Mobile

A jelenleg korlátozott formában elérhető, ingyenes mobiljáték a jövő hónap második felében válik világszerte elérhetővé Androidon és iOS-n, ráadásul nem csak Warzone pályákkal érkezik.
1696530426

Minden infó egy helyen Call of Duty Nextről

Még több részletet megtudhatunk a Modern Warfare III többjátékos módjáról, bemutatkozott a zombimód, de még a Warzone-ról is elcsíphettünk pár fontos tudnivalót a Call of Duty Next közvetítésében.
1696520732

Itt nézheted vissza a Call of Duty Nextet!

Az Activision ma nagy bulit tart a Call of Duty rajongóinak, ahol friss információkat és látnivalókat kapunk a Modern Warfare III-ról és a Warzone-ról, valamint a mobilos mellékágról. Itt nem maradsz le róla.
1689090597

Breaking: Döntött a bíróság, a Microsoft felvásárolhatja az Activision Blizzardot

Hosszas vizsgálat után végre döntés született a Microsoft és az FTC közti harcról az Activision Blizzard King felvásárlását illetően. A bírósági határozat szerint az Egyesült Államokban is zöld utat kap a 69 milliárd dolláros akvizíció.