Hamarosan hordamóddal bővül a Dead Island 2

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 6.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint egy teljesen új játékmód érkezik a Dead Island 2-be. A Neighborhood Watch lényegében egy három játékost megmozgató hordamód lesz, amelyben a megfelelő előkészületek roppant fontosak.

Egy évtizedes fejlesztési zűrzavar után idén áprilisban végre megjelent a Dead Island 2, ám azóta kicsit csend honol az egyébként korrekt kritikákat kapott zombis mészárszékről. Hivatalosan két sztoribővítmény érkezik hozzá: a Haus az idei év utolsó negyedévében érkezik, míg a SOLA Festival 2024 második negyedévében.

Az Insider Gaming értesülései szerint már úton van egy teljesen új játékmód, amely Neighborhood Watch néven fut. Jelenleg nem tudni, hogy az újdonság a Haus DLC része lesz, vagy egy ingyenes frissítéssel kapjuk meg.

Lényegében egy hordamóddal van dolgunk, amelyben három játékos feladata az lesz, hogy felkészüljenek a közelgő zombihorda fogadására, és megvédjék a menedékként szolgáló házat. Az alapfelállás egyszerű: öt játékbeli napunk lesz arra, hogy megtegyük a szükséges előkészületeket, csapdákat állítsunk fel, fegyvereket kutassunk fel, felhalmozzuk a készleteket és barikádokat építsünk. Minden nap eltérő célokat vehetünk fel, nehézségi fokuk 1-től 5 csillagig terjed.

A nehézség tehát folyamatosan növekszik, ahogy múlnak a napok, ha agresszívek vagyunk, egyből lecsaphatunk az 5 csillagos missziókra is. A lap forrása szerint a Neighborhood Watch meglehetősen hektikus játékmód, így csak megfelelő csapattárssal érdemes nekivágni. Várjuk a hivatalos megerősítést!

1.
1.
Daniel21
Nemhogy kiadnák már Steamre is :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...