Kiegészítőt kaphat a Lies of P

  • Írta: osan
  • 2023. október 7.
  • Pletyka
Link másolása
Épphogy csak megjelent, de már felreppent a hír, hogy valószínűleg nem maradunk Lies of P nélkül, hiszen már keresik az embereket a DLC fejlesztéséhez – derül ki egy X-posztból.

Okami Games nevű felhasználó X-posztjából kiderül, hogy a Neowiz csapata már keresi az új erőforrásokat a DLC-hez. A posztban egy munkahirdetés látható, konkrétan egy küldetéstervező pozícióra a Lies of P kiegészítőjéhez.

Nem egyértelmű, hogy milyen kiegészítőt is fogunk kapni, de a játék post credit jelenete talán segítségünkre lehet. Figyelem, spoiler következik: miután Paracelsus összefoglalta a játék eseményeit, azzal fejezi be mondadóját, hogy „Meg fogom találni, biztosan. Kulcs szereplő számunkra Dorothy.”, majd egy fiatal leány lábát láthatjuk ahogy egy sárga köves úton sétál. Innen nem nehéz kitalálni, hogy Óz, a csodák csodájáról lesz szó a következő installációban vagy épp a kiegészítőben. Biztosra nem tudhatjuk, hogy a DLC már szerepeltetni fogja Dorothy-t és mágikus társulatát vagy csak kikövezi a hozzájuk vezető utat, de mindenképp érdekes lesz látni soulslike köntösben is a már jól ismert történetet.

Ha még nem vágtatok volna bele a hazudós kisfiú kalandjába, akkor mindenképp ajánljuk. Ahogy kritikánk is mutatja, több, mint jó szórakozás lett a Lies of P.

4.
4.
n_csacsi
#1: A demoban véletlenül sikerült haverom ps4-én megölnöm elsőre, mikor a saját ps5-ömön álltam neki a demonak - és később a teljes játéknak - legalább 10x próbálkoztam, mire megöltem :D
3.
3.
crytek
#2: Ez semmit nem jelent.Aki tolja és tud vele játszani csak mosolyog hogy itt ezen a kb tutorial bosson szenvedek.De ha nem tudok ráérezni akkor nem :(
2.
2.
DragonBleacPiece
#1: Hajra,menni fog. Mindig azt mondod nem jutnal el par lepest sem soulslike jatekokban,ehhez kepest majdnem legyozted az elso bosst ebben a gameben is.
1.
1.
crytek
Első főellen ellen még mindig küzdök.. :) Egyszer már közel voltam a végéhez de annyira megörültem neki .hogy kb azonnal meghaltam.
Ha sikerül levernem pezsgőt bontok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...