Novemberben érkezik a Dead Island 2 sztorialapú bővítése

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. október 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Szereted a látványos, véres zombihentelést? Remek, akkor van számodra egy jó hírünk! Novemberben debütál a Dead Island 2 első bővítése, ami egy vadiúj sztorit ad a játékhoz.

November 2-án jelenik meg a Dead Island 2 első nagyszabású sztorialapú bővítése, a Haus. A Gematsu forrásai szerint a DLC egy szürreális, pszicho-horroros álomvilágba kalauzolja majd el a játékosokat, miközben egy malibui szekta ügyét kell felgöngyölíteniük. Természetesen a nyomozós történet egy csepp vért sem vesz majd el a zombivadászoktól: aprításra ezentúl is lesz bőven lehetőség, köszönhetően az új fegyvereknek. 

Lesz itt lehetőség élőhalottak grillezésére a Hog Roaster segítségével és a K-rossbow névre hallgató eszközt is kipróbálhatod majd, amivel könnyedén felrobbanthatod a zombik agyát. Persze az új bővítés eddig fel nem fedezett helyszíneket is ad a játékhoz és nyolc új képességkártya is a rendelkezésünkre állhat a jövőben. A Dead Island 2 már elérhető PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One konzolokon és PC-n.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...