Késik a Crysis és az új Splinter Cell is

  • Írta: rility
  • 2007. július 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Újabb késésekkel szolgálhatók, ezúttal a Crytek által fejlesztett Crysis és az új Splinter Cell című játékok tűnnek úgy, hogy a tervezetnél később jönnek.
Újabb késésekkel szolgálhatók, ezúttal a Crytek által fejlesztett Crysis és az új Splinter Cell című játékok tűnnek úgy, hogy a tervezetnél később jönnek.

Az EBGames információi szerint a CryEngine-el megáldott, eddig csak PC platformon bejelentett Crysis című akciójáték a tervezett szeptemberi megjelenés helyet, csak idén november 13-án kerül a boltok polcaira. A késést eddig senki se erősítette, illetve cáfolta meg, de reméljük ez csak pletyka és még szeptemberben kézhez kapjuk a nagy reményekhez fűzött FPS-t.

Ugrás a galériához

Az UbiSoft által fejlesztett Splinter Cell: Conviction című játék is csúszni fog, hiszen nem szerepel a cég legfrissebb pénzügyi tervei között, így már csak jövőre foghatjuk kezünkben a sorozat következő darabját.

Ugrás a galériához

17.
17.
lxdc
Sam fisher és Agent 47: a kedvenceim :)
16.
16.
lxdc
Hát a splinter-ben sosem kell csalódni ez most is látszik.nagyon jóóó.
15.
15.
user1
A stalker körül valóban sok volt a gond. Egy kirívó eset volt az övé. Szerintem a fejlesztés le is állt hosszú időre, és csak a felfokozott érdeklődés késztette őket arra hogy a meglévő anyagból összedobjanak valami félkész terméket, ezért nem kaptunk pl autókat. Így összességében nekem csalódást jelentett a program. Érezni rajta hogy összecsapott. Szívesebben játszom a fallout -al ha már a lepusztult jövőképre vágyom, esetleg a hasonló picit retro, picit futurisztiksus hangulatot árasztó bioshock lehet még érdekes.
14.
14.
battlefield2
de mikor 1-2 évet csuzik a játék ott már mindenki hibás a fejlesztő meg kiado is szerintem

nem igaz hogy nem lehet előre tudni hogy KB mikora készűl el -jo 1-2 honap csuszás még oké de hogy pl.2005 re igérik a stalkert és kész lesz 2007 re na ez pffff

lehet zavar valakit amit irtam de engem meg ez idegesit
12.
12.
user1
11:

A játékfejlesztés egy nagyon komplex munkafojamat, egy egy program elkészültéhez szükséges időt szinte lehetetlen pontosan megmondani. A fejlesztők álltalában a kiadó nyomására adnak közre valamilyen becsült adatot, amit azomban soha nem szabad túlzottan komolyan venni. Nem a fejlesztőket kell okolni mindezért hidd el.
11.
11.
battlefield2
hát persze hogy késenke miért is neee

mindig ez van baszák meg hogy nem tudnak normálisan kaidni egy játékot, jo most nem ez a +1 honap számit hanem más játékoknál pl witcher, stalker 1-2 csuszás
10.
10.
Mr.BEAN
egyébként meg sam fisher se lehet egész életében ügynök, meghalt a lánya meg mindenkije, és ez lett belőle:) (egy csövesnek nézem de ez szubjektív)
9.
9.
Mr.BEAN
Hát gyerekek:) a sc az sc, és nekem örök kedvenc bár az igaz, hogy kicsit laposodott, nekem a kedvencem a pandora tom. , de a da-ban is volt olyan pálya amin csak ámultam-bámultam,

Nagyon várom már az új részt!!!
8.
8.
rafik
Az SC, sajna már tényleg nem a régi...ebben a részben is elég furcsa ez a civil szerelés.Nekem nagyon nem szimpi.Ha őszinte akarok lenni, igazán nem is várom.Aztán ne legyen igazam és szédítsen el a gamma.
7.
7.
surikagabi
Nos a SC Conv. nem szerepel e plan-ben? És? Itt egy üzleti év nem jan.1 - jan.1-ig tart. Pontosan nem tom, de aszem nov-nov-ig. Tehát ezalapján akár még lehet a kezünkben!
6.
6.
user1
"szolgálhatók" = szolgálhatok.

"Az EBGames információ szerint"

Szerintem akartál még egy "i" betűt írni ebbe a mondatba...:)



"a nagy reményekhez fűzött FPS-t."

"című játékok tűnnek úgy, hogy a tervezetnél később jönnek."

Ez a kettő részlet pedig picit magyartalan.



Remélem nem sértelek meg, csak segíteni akarok.



A tartalommal kapcsolatban pedig:

k.g: Attól hogy a crysis jelenleg az egyik legfejlettebb grafikus engine -t használja, nem jelenti azt hogy maga a játék üres, és élvezhetetlen lenne. Bár kétségtelen hogy sok jóra én sem számítok, de addig ne temessük a crytek gyermekét amíg nem kaptuk kézhez, és nem tapasztalhatjuk meg milyen valójában.

Ami az S.C. -t illeti, igazad lehet. Az első rész óta alig változott a program, Sam még ma is ugyanannyit tud, mint 2001 -ben. Ez kezd már picit unalmassá válni. Engem egyébként mindíg is zavart a játék kissé túlzó "csővezetékes" jellege. Minden folyosón csak egy ajtó nyílik, hogy bemehessünk rajta, csak egy szellőző van, az is csak azért hogy bemászhassunk a másik szobába...stb. Kinőhetne már ezekből a "betegségekből"a sorozat.....
4.
4.
K.G.
Heh, késik a Techdemo......

És igen, ez a Splinter Cell már nem a régi. Sőt, a Chaos Theory volt az utolsó jó SC. A Double Agent már nem tudta megközelíteni.
3.
3.
szasza666
hát ez a Splinter Cell: Conviction!



nem érzek semmi SC hangulatot ha a képekre pillantok, azért ha tehetem majd kipróbálom.
1.
1.
ironwill
Hát, a videókat látva, már nagyon vátom a SC:C-t. Elég kemény lesz. Inkább csússzon, minthogy valamit elrontsanak benne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...