Empire Earth III Egységek

Felkerült egy újabb videó, mely a méltán népszerű sorozat eddig még egy részben sem látott új egységeit mutatja be, kellemes leírásokkal fűszerezve.
Felkerült egy újabb videó, mely a méltán népszerű sorozat eddig még egy részben sem látott új egységeit mutatja be, kellemes leírásokkal fűszerezve. A játék minden tekintetben jól néz ki, de a videó alacsony framrate-je ne tévesszen meg senkit. Ez csak a balga videó készítők hibájából adódik. Jó szórakozást!


Ezek is érdekelhetnek

8.
Army1990
Ja ez még csak béta. A végleges verzió megjelenése ősszel várható.Optimus Prime: A történetnek semmi köze nem lesz az 1-hez.A Camping olyan lesz, hogy az egész bolygót el kell majd foglalnod.
7.
MictiaN
Ugye ez még valami béta? Mer eddig nagyon nem tetszik :D
6.
Optimus Prime
Akkor már nincs törtéelmi folytonosság? Ugyebár az oroszok az időutazással megváltoztatták a történelmet.Egy nagy bakija volt az I-nek, amit nem tudom kiküszöbltek-e. A városlakók kinézetre megálltak a 20. századnál és még a nanokorban is vésővel bányászták a nyersanyagokat. XD
5.
Army1990
Azért nézd már meg a grafikát. Sokkal jobb mint a 1nek. A graf az direct ilyen WarCraftos. Az I. részt egyébbként én is szerettem. Ebben a részben a készítők annyira nem mentek rá ez történelmi élethűségre. 3 nép lesz teljesen más egységekkel és taktikávalJa és összesen 5 kor lesz: Ancient(Ős), Medival(Közép), Colonial(Kolonizáció kora), Modern, Future(Jövő)A játék menet is nagyon sokat változott. Szerintem majd érdemes lesz kipróbálni.
4.
Black Dragon
Az EEI jó volt, a II-höz nem volt szerencsém, a III meg nem izgat, az 1nél is tapasztaltam, h túl sok kor van belegyömöszölve én speciel a középkort szeretem meg a jövőt és van három stratégiai játékom amiben ezek egyenként megtalálhatóak(Medieval II, Supreme Commander, CC3), ezek közül pedig az első 2-t valahogy komolyabb játéknak érzem, mellesleg (lehet, h az én szemem rossz, de) a grafika nem változott annyit ergo az emberek szinte ugyanúgy néznek ki mint az I-ben :(

3.
Optimus Prime
EE terén kicsit levagyok maradva, csak az I van meg expansion nélkül. De ahogy nézzem itt már "kicsit" elrugaszkodtak a készítők. Na, nem mintha nem tetszene a sok Future egység. Az elsőnél is a jövőkor miatt szeretem bele. Mikor a kiber azt mondja "Dá." XD
2.
General Thomas
Hogy forgatja már a Longswordos a kardot, jáááj :D
1.
StoryTeller
Őőőő csak én látom úgy hogy Az egyik faj nagyon a Dune Ordos házára a másik pedig az Atreides házára hajaz? Pl ordosnak volt az a vegyifegyveres tankja... Atreidesnek meg a Sonic tankja és na lám... érdekes érdekes... persze jótól lopni nem szégyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...