Empire Earth III

Készül a méltán népszerű Empire Earth-sorozat harmadik része: az anyag remélhetőleg épp annyira jól sikerül majd, mint elődei!
Típus: Stratégia, Történelmi

A Rockstar felvásárolta a Mad Doc Software-t

Napjainkban egyre kevesebb kis fejlesztő céget találni, mert lassacskán felvásárolják mindet. A Rockstar is belépett ezek sorába, és lecsapott a Mad Doc Software-re.

Vasárnapi galériafrissítés

Megérkezett hétvégi galériafrissítésünk sok-sok vadi új képpel - a felhozatal részét képezik ezúttal olyan nagyágyúk is, mint a Gears of War vagy a Starcraft 2!

A heti játékmegjelenések

Megérkezett a heti megjelenéseket összegző listánk: a felhozatal nem gyenge, van itt többek között Call of Duty, Gears of War és Empire Earth III is!

Empire Earth III demó érkezett

A híres stratégiai játék folytatása, az Empire Earth III kiprobálható verziója megérkezett közénk! Aki ismeri tudja, hogy nem mindenapi RTS-ről beszélünk.

Hétfő reggeli galériafrissítés

Az őszi szünetet nagyobb galériafrissítéssel kezdjük - lesz itt Blacksite, Borderlands, World of Warcraft, Empire Earth, Civilization Revolution és még sok más érdekesség!

Aranyon az Empire Earth III

A mai nap folyamán aranylemezre került a Vivendi és a Mad Doc Software közös munkájának eredménye, az Empire Earth sorozat immáron harmadik darabja.

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!

Novemberben érkezik az Empire Earth III

Pontosítás érkezett az Empire Earth-sorozat harmadik részének boltokba kerülésének kapcsán: a szériát trilógiává avanzsáló darab novemberben érkezik.

Empire Earth III Egységek

Felkerült egy újabb videó, mely a méltán népszerű sorozat eddig még egy részben sem látott új egységeit mutatja be, kellemes leírásokkal fűszerezve.

E3 2007: Galériafrissítés - az újabb felvonás

Megérkezett az E3-as galériafrissítések következő felvonása kizárólag AAA-s címekkel! Ace Combat 6, Army of Two, Crysis, Stalker 2, UT3... - nyamm!