Jövőre bezárja kapuit a Second Extinction

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. október 18.
  • Bejelentés
Link másolása
A dinoszauruszokra való vadászatnak hivatalosan is lőttek: jövőre leállnak a Second Extinction online szerverei. A játékot törölték a boltok polcairól, de a tulajdonosok számára egyelőre játszható marad.

A látványos és igazán epikus dinó shooter jövőre bezárja a kapuit: már a Steam és a Microsoft Store virtuális polcairól is lekerült a játék. A Second Extinctiont fejlesztő Systemic Reaction bejelentette, hogy befejezi a játék aktív fejlesztését, bár azoknak a játékosoknak, akik korábban már megvásárolták, egyelőre még elérhető marad a cím. 

"Sajnos világossá vált, hogy kis csapatunknak nincsenek meg a szükséges erőforrásai ahhoz, hogy elérjük a minőségi céljainkat..." - írta a Systemic Reaction a Steamen megjelent blogbejegyzésében. - "...és az ehhez szükséges beruházás is túl nagy falat lenne számunkra." Így a fejlesztők úgy döntöttek, hogy lemondanak a játék teljes egészéről.

2.
2.
Extol
#1: Kb mind. Mindig van jobb vagy újabb, ezért a régi játékok szerverei kiürülnek és bezárnak. Kivéve a P2P rendszerűeket.

Ezúttal nem nagy veszteség ért minket
1.
1.
crytek
Remek hír. Remélem sok multis cucc kerül majd erre a sorsra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...