Bejelentették a Ghostrunner 2 Season Passét

  • Írta: pandaril
  • 2023. október 22.
  • Bejelentés
Link másolása
A játék a héten jelenik meg, de a decemberben érkező extrákról már lerántották a leplet. A Brutal Edition már tartalmazni fogja a főleg kozmetikai elemekből álló DLC-t.

A pörgős FPS sci-fi nindzsa játék megjelenésére már nem kell sokat várnunk, akinek a csütörtök viszont mégis messze van, addig is játszhat a játék demójával. A készítők viszont már belengették, hogy mi vár ránk az Season Passben, ami a lenti trailer alapján jövő októberig fogja folyamatosan csepegtetni a tartalmat.

Ezek a letölthető extrák főleg kard és kéz skineket fognak jelenteni, mint ahogy a december 7-től elérhető Ice Pack csomag is, de még három hasonló pakkot is kapnak a szezonbérletesek. Ha nem mozgat meg minket hősünk testreszabása, akkor is érdemes lehet egy pillantást vetni a DLC-re, mert jövő szeptemberben érkezik az Endless Moto Mode. A csavar a dologban, hogy az új játékmódról egyelőre semmilyen infót nem közöltek, a részletek később érkeznek majd.

A DLC csomagot 19.99 dollárért vásárolhatjuk majd meg, azonban a játék Brutal Editionjébe már alapból bele lesz építve, és aki ezt veszi meg, csak várnia kell az extra tartalmakért. Maga a Season Pass december 1-től lesz megvásárolható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...