Útjára indították a Quantum Errort

  • Írta: osan
  • 2023. október 28.
  • Videó
Link másolása
Nemsokára érkezik a tűzoltós kaland, melyben horrorisztikus csillagközi utazásra indulunk, így nem meglepő, hogy a TeamKill Media megajándékozott minket egy launch trailerrel. Hív a tűz, hív a horror, hív a kötelesség!

A múltkori gameplay trailerből már valamennyire megismerkedhettünk a játékmenettel, de a legújabb, egyben végső videó, ami a játék közelgő megjelenése miatt lett közzétéve, még jobban fokozza a hangulatot és olyan információmorzsákat ejt el, melyekről még nem igen hallhattunk. Nézzük is meg!

Már megszokott macsó duma, hogy a világ sorsa nyugszik vállunkon, de a fajok közötti háború új és elég grandiózus történetre utal, főleg a The Trilogy Begins felirattal, ami, ha nem téved angol tudásom valami olyasmit takarhat, hogy a trilógia kezdetét veszi. Vagy tudhatnak valamit a fejlesztők, vagy csak nagyon bíznak magukban – reméljük, hogy nem csak vakbizalomról van szó -, de ha komolyan lehet venni ezt az „ígéretet”, akkor hosszabb utazásra számíthatunk, mint eddig feltételeztük.

A Quantum Error november 3-án érkezik PlayStation 5-re, valamikor egy Xbox Series S/X-es  és PC-s kiadásra is számíthatunk, de ezek bejelentése egyelőre még várat magára.

2.
2.
crytek
Város a game. Pláne ha trilógia lesz. Bár a saját kiadó/fejlesztős várakozás sokszor nem hozza azt amit ők szeretnének..lásd szegény Callistot pedig az is egy remek game
1.
1.
memoryman
Ez a játék engem nagyon a Dead Space-re emlékeztet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...