Új megvilágításba kerül a Fallout 3

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. október 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy vadiúj mod készült el a Fallout 3-hoz: TheKetzku azon dolgozott, hogy a játékban még valósághűbbek és még szebbek legyenek a fények. Így az összes épület belsejének megvilágítását feljavította!

Ha tervezed, hogy újból előszeded a Bethesda egyik korai alkotását, a Fallout 3-at, akkor ne habozz letölteni hozzá a fényeken javító modot. TheKetzku, a modder szerint az ATMOS - Interior Lighting Overhaul különleges fejlesztéseket ad a játék megvilágításához, így egy teljesen új, valósághűbb élményben lehet része a játékosoknak. Elsődlegesen az éőpületek belsejében látványos a változás, ugyanis több csomópontból érkezik ezentúl a játékosok látóterébe majd a fény. A megvilágítást két típusra osztotta: az egyik a főfény, a másik pedig egy indirekt visszaverődő fény. A modder a játék színeit is megváltoztatta, hogy a különböző helyeken a világításhoz igazodjanak. Emellett gondoskodott arról, hogy az olyan speciális effektek, mint a köd és a fénysugarak is jól nézzenek ki. Egy trailert is nyilvánosságra hozott, hogy a saját szemünkkel is megnézhessük a munkáját! 

6.
6.
Ooorky
#4: Sztem a fő motiváció a mod mögött az volt, hogy a Skyrim RLO készítője már fő állásban dolgozik a Bethesda-nal, Starfield volt az első projekt amiben részt vett.
5.
5.
crytek
Majd inkább a pletykált remastereddel csapatom ha újra elövenném a cuccot.
4.
4.
Sakee
Fények lehet újak de a többi igencsak régi, ha lenne értelme ezeknek.... S mielőtt valaki :én már AKKOR játszottam ezekkel,most nem a régi hanem az új kell,mivel az idő nem visszafelé megy hanem előre.
3.
3.
delphijos
#2: Így van, külön meg is van jegyezve hogy nem kimondottan az ENB-hez készült, de kompatibilis vele.
2.
2.
DragonBleacPiece
#1: elgurult a gyógyszered kisember? ez egy vadiúj MOD.. amire te gondolsz az maximum ENB ami csak egy filter.
1.
1.
Spazz Maticus
"Egy vadiúj mod készült el a Fallout 3-hoz"...XD

Annyira cukik vagytok ilyenkor amikor ennyire képben vagytok....XD

A külföldi sajtó mazsolázgatása közben talált "naezjólesszide" cikkek fordítgatása helyett,- vagy közben legalább - esetleg nem lehetett volna utánanézni mióta lehet is lehet már ATMOS lithning overhaul-jait használni a game-hez ? ...XD

Egy újabb verzió érkezett, ember...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...