Így nézhet ki a Switch 2?

  • Írta: pandaril
  • 2023. október 31.
  • Pletyka
Link másolása
Egy szabadalmi kép alapján a Switch utódja nagyon hasonló lehet a 3DS-hez egy szétnyitható dizájnnal és egy extra, külső kijelzővel. Hivatalosan még nem erősítették meg, hogy ez az-e, amire gondolunk.

Hogy mire lesz képes a Nintendo Switch utódja, már egy ideje szállingóznak a hírek. Most pedig már a vélhető kinézetre is vethetünk egy pillantást. Elsőnek a Game Rant szúrta ki a Nintendo új szabadalmát, amely egy szétnyitható, három kijelzős kézi konzolra utal. A dolgon a Nintendo csavar egy nintendósat, mivel a két fél szétszedhető lesz, amelyek így vezeték nélküli kapcsolattal fognak egymással kommunikálni. De nézzük magukat a képeket:

Ezen a képen a kinyitott eszköz látható, ami egy felturbózott 3DS hatását kelt.

Ezen pedig a becsukott állapotban is látható, sőt kikapcsolt állapotban is használható harmadik kijelzőt láthatjuk. Vajon ez az összecsukható mobilok mintájára fog működni, esetleg kommunikációs szerepet lesz? Érdemes leszögezni, hogy 2022 novemberében védték le ezt a szabadalmat, és attól, hogy levédték, nem valószínű, hogy meg is valósítják.

Az nem lehet elvenni a japán konzolgyártótól, hogy nem a szokványos keretek között gondolkodnak, amikor az új eszközeiket tervezik. Vélhetőleg az összes first-party játék ki fogja használni az új konzol képességeit, kérdés, hogy a külső fejlesztések portjai mit fognak tudni kezdeni ezzel az innovációval.

2.
2.
crytek
Érdekel bárkit is? Ugyanazok a játékok jönnek majd megint és megint mindent eladnak több 10 meg 100 millió dbszámban.. ez egy ilyen cucc
1.
1.
Doomsayer
Teljesen kizárt, hogy a Switch 2-nek ehhez bármi köze lenne. A Switch-nek az is az egyik funkciója, hogy letámasztod a tablet-et és a két joycon-nal ketten (is meg egyedül is) lehet tolni. Valami 4DS-nek biztos jó ez a képen látható rettenet, de Switch-nek garantáltan nem.

Amúgy a cikk 14 sorból áll és a másodikban ez van "szúrta ki a Nintendo új szabadalmát", a kilencedikben meg ez "Érdemes leszögezni, hogy 2022 novemberében védték le".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...