Baldur’s Gate 3 - továbbra is idei megjelenéssel számolhatunk Xboxon

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 31.
  • Hír
Link másolása
A Larian Studios szerint nincs baj, jelenleg is gőzerővel tesztelik a Baldur’s Gate 3 Xbox Series X/S-es változatát, így még mindig 2023-as premierrel számol a csapat. Pontos dátum csak később várható.

A Larian alapítója és vezérigazgatója, Swen Vincke egy keddi X-bejegyzésben oszlatta el a rajongók kételyeit az xboxos premierrel kapcsolatban. Igen, a korábbi terveknek megfelelően még mindig idénre várható a port, csak éppen pontos dátumot még nem szeretnének közölni.

Xbox Series X/S-en a szerepjáték "aktív játéktesztelés alatt van, még mindig az idei megjelenési ütemterv szerint". Azonban a "pontos megjelenési dátumot akkor közlik, ha biztosak lesznek benne".

A Baldur’s Gate 3 augusztusban jelent meg PC-re, majd egy hónappal később PlayStation 5-re, de az xboxos verzió premierjét eltolták, mivel a Lariannak alaposan meggyűlt a baja az osztott képernyős móddal. Sajnos ez utóbbi Series S-en már nem fog összejönni, egyszerűen nincs annyi szufla a gyengébb konzolban, hogy élvezhető sebességgel fusson a co-op.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...