Öt karaktert is bemutat a Tekken 8 új trailere

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 1.
  • Videó
Link másolása
Jin démoni énjén felül visszatér Lee Chaolan, Zafina és Alisa Bosconovitch is, na meg természetesen a széria legfontosabb karaktere is megvillan a rövid videó során.

A jövőre visszatérő verekedős széria ebben a hónapban mutatja be a teljes karakterlista utolsó három adalékát. Ennek első hulláma a Bandai Namco legfrissebb videója, amelybe nem kevesebb, mint öt karaktert láthatunk akció közben.

Devil Jin és Lee Chaolan mellett Alisa Bosconovitch, Zafina és Panda is garantáltan elérhető lesz. További karaktereket fog leleplezni a kiadó november 2-án és november 12-én is, így érdemes lesz figyelni a rajongóknak. A játék előrendelése már elindult, Premium Collector's Edition igazán bőséges, hisz steelbook, egy gyűrű, egy gyűjtői doboz és egy 25 cm-es Jin szobor mellett még az alapjáték is a részét képezi.

3.
3.
Zuzmo
#2: A DOA-nak jól kitalált kő-papír-olló rendszere van. A rossz árazással (millió fizetős, agyon árazott dlc) tették tönkre, meg, hogy beleragadt "a bikini lányos verekedős játék" skatulyába.
2.
2.
Nothing
#1: "félig már DOA"

Értem én, hogy Halloween meg minden, de azért ilyenekkel még viccből se ijesztgess, kérlek, mert ennél szörnyűbb dolog nem is történhetne a sorozattal!
A Tekken számomra az anti-DOA. A videojátéknak álcázott softcore és a végtelenül primitív, random gombcsapkodás ellenpólusa.
Mintha a Gran Turismo átmenne FastnFurious-ba. Rémálom!
1.
1.
KratoS
Toltam a zárt bétát. Szerintem nagyon gyors már. A klasszikus tekken kombókat nagyon zsigerből kell vágni, vagy egyszerűen már nem is lehet beadni őket. Valós időben lehet váltani egygombos nyomogatós módra mert kifolyik a szemed a sok effekttől. Szóval nem rossz, de félig már DOA.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...