Alternatív befejezést kaphat az Alan Wake 2?

  • Írta: zoenn
  • 2023. november 3.
  • Pletyka
Link másolása
Szemfüles adatbányászok beleásták magukat az Alan Wake 2 bitjeibe, és kiderítették, hogy a közelgő New Game Plus egy alternatív befejezést adhat a történetnek. Sőt, a DLC-k tartalmáról is megtudhatunk pár érdekességet.

Számos videó látott napvilágot, amelyek arra utalnak, hogy a közelgő New Game Plus mód lényegesen átalakítaná az Alan Wake 2 végét, szóval megéri már csak ezért is újra végigjátszani a kampányt, hiszen nem azt a sztorit élhetjük át, mint első nekifutásra.

Egy másik videórészlet pedig a jövőbeli DLC-k tartalmára mutat rá. A kiegészítők a jelek szerint kapcsolódni fognak a Remedy 2019-es játékához, hiszen a felvételen feltűnik Dr. Darling, aki a Control egyik mellékszereplője volt. Még egy jel, ami azt bizonyítja, hogy az Alan Wake 2 és a Control egyazon univerzumban játszódik. Ha nem félsz a spoilerektől, ide kattints a kiszivárgott videókért.

Sajnos még nem ismert, hogy a New Game Plus pontosan mikor élesedik egy ingyenes frissítéssel. A Remedy nemrégiben erősítette meg, hogy az első fizetős DLC, a Night Springs 2024 tavaszának végén érkezik, majd a másik bővítmény, a The Lakehouse valamikor utána.

1.
1.
Doomsayer
Darling volt a legkeményebb arc a Control-ban. Bármikor megjelent a cheesy videóiban, mindig karcolt egy vonalat az agyamba. Nem nézek spoilert, hanem majd ha kijött mindkét DLC, akkor egy NG+ után lenyomom őket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...