Megtarthatják a Microsoft dolgozók az ingyenes Game Passt

  • Írta: pandaril
  • 2023. november 4.
  • Biznisz
Link másolása
A cég a dolgozókat az ingyenesen elérhető Xbox Game Pass Ultimate előfizetés megvonásáról tájékoztatták, akik így Phil Spencerhez fordultak, a legfrissebb infók szerint továbbra is díjmentesen játszhatnak a dolgozók.

Minden komoly cégnél létezik cafeteria rendszer, van, ahol céges telefont kapnak a dolgozók, van, ahol ingyenes kávét, jobb helyeken mindkettőt. Gamer szemmel nézve azonban a Microsoft juttatása tűnik eddig a legjobbnak, ugyanis ez magába foglalja az ingyenes Xbox Game Pass Ultimate előfizetést.

Csütörtökön röppent fel a hír, miszerint a redmondi cég megvonná ezt a lehetőséget a dolgozók többségétől. A lépés nagyjából 238.000 alkalmazottat érintett volna, főleg azokat, akik nem közvetlenül az Xbox divíziónál dolgoznak. Annak, aki például a Windows fejlesztésén dolgozik, kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítottak volna az egyéves előfizetésre.

Természetesen sokan hangot adtak az elégedetlenségüknek, és Phil Spencerhez fordultak, hogy tegyen rendet. A Xbox-vezér elmondása szerint nem is tudott a helyzetről, amíg az alkalmazottak panaszaival nem találkozott, ígéretet is tett, hogy utána jár a dolgoknak. A legfrissebb hírek szerint a vállalat visszavonta a változtatási ötletet, és a cég alkalmazottai 2024-ben is zavartalanul élvezhetik az ingyenes Game Pass előnyeit.

1.
1.
Doomsayer
Ez azért van, mert fil pici és aranyos. Legyél te is olyan, mint fil.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...